1.jpg
Viimeinen sukupolvi Sophie rantautui takaisin Bloomien tontille. Hän käveli hääkaaren luo, ja unelmat hänen päässään alkoivat virrata. Sophie kuvitteli itsensä ja rakkaan miehensä tuon kaaren alle.


2.jpg
Jotta tuo todella kaunis unelma saataisiin vielä joskus toteutumaan niin Sophie pirautti Arhipalle ja pyysi häntä kyläilemään. Kyläreissun aikana Arhippa sitten myös muutti taloon.


3.jpg
Ja vielä samana muuttoiltana Sophie kyykistyi ja kosi miestä.


5.jpg
Nämä kaksi olivat nyt todella onnellisesti kihloissa. Heistä näki jo kaukaa miten paljon he rakastivat ja himoitsivat toinen toistaan.


6.jpg
"Hyi, menkää muualle, en voi sietää tuollaista nuolemista keskellä yötä. Ajatelkaa minkälaisia painajaisia tulen nyt saamaan!" Naomi pauhasi ja näytteli tiettyjä sormia nuorelle parille.


7.jpg
Arhippa on roskisdyykkari! Nyt se on todistettu. Hän monet yöt, kun muut olivat nukkumassa, hän hiiippaili roskiksen luo, kurkkasi sisään ja katsoi mitä se sisälsi.


8.jpg
Vanha pari joutui nyt tästä lähtien tyytymään entiseen lastenhuoneeseen, jotta Sophie ja Arhippa saisivat paremman makuuhuoneen. Lastenhuoneen sängyt olivat pienet, huonot patjat ja kaikenlisäksi todella hirveät lakanat.


10.jpg
Ahmatti tuo Sophie. Hän rakasti syömistä. Nuo kaikki muroaamiaisetkin hän teki vain itselleen ja eteni aina kupilta kupille, kunnes jokainen kuppi oli tyhjä. Kiloja ei kuitenkaan hänelle tullut lisää.


11.jpg
sillä Sophie ryntäili vessaan oksentamaan pois murot. Joko hän on bulimikko, ja todella paha sellainen ja hoitoa kaipaava. Tai sitten hän tekee kuolemaa.


12.jpg
Talvi teki taas tuloa naapurustoon. Naomi ei ollut tästä innoissaan.
"Ei talvi, älä tule. En halua," Naomi voihki.


14.jpg
Naomi ja Arhipan suhde parani todella hyvin, ja pian he olivatkin todella hyviä ystäviä. Naomi tunsi vetoa vävypoikaansa, mutta ei halunnut myöntää niitä tunteita itselleen tai sitten kenellekään muulle.


15.jpg
Se että Naomi hakeutui muihin miehiin, ja juoksi heidän perässä saattoi johtua Anttonista. Antton oli vanhemman iän myötä vähän päässyt rupsahtamaan.


16.jpg
Kymmenes sukupolvi ilmoitti että se syntyy kohta! Sophie oli raskaana.


17.jpg
Ja kun sitä ollaan raskaana niin mitä muuta siminaiset voisivatkaan juoda kuin purkkimehua. Purkkimehu sisälsi kaikki tarpeelliset aineet, jota kasvava lapsi tarvisi mahassa.


18.jpg
Kun Antton yritti lähestyä Arhippaa leikittämällä häntä, Arhippa ei ihan innostunut tästä ideasta. Heidän suhteensa huononi, ja he päättivät mennä terapiaan.


19.jpg
Terapian ylläpitäjä oli käskenyt Anttonia kirjoittamaan päiväkirjaa, jotta voitaisiin päätellä mikä on mennyt pieleen, ja mikä on menossa pieleen. Anttonilla oli päiväkirjaa kirjoittaessa yksi suuri suru sydämessä.


20.jpg
Hänestä kasvaisisi vanhus! Nyt hän vasta olikin ryppyinen, vanha ja kukaan nainen Naomin lisäksi ei enää tulisi tuntemaan vetoa häntä kohtaan.


21.jpg
Myös Naomi kasvoi vanhukseksi. Toisin kuin miehensä, Naomi säilyi kieltämättä aika hyvin. Ja kaikenlisäksi hän oli innoissaan vanhuudestaan. Eläke kutsuu!


22.jpg
Sophie sai unelmahäänsä. Talvihäät. Vieraita ei ollut, koska Antton ja Naomi olivat töissä. Ja Arhippa halusi pienet häät. Vaikka häät olivat pienet, ne koskettivat kaikkien sydämiä.


23.jpg
Sophien sydäntä kosketti myös samana iltana kasvanut maha, ja hänen lapsensa. Hän mietti seuraavan yön päänsä puhki, että minkä nimen antaisisi lapselle.


24.jpg
"Saitko ne ultraäänikuvat, jotka lähetin sinulle. Harmi kun et pääse paikalle katsomaan synnytystä, mutta lupaan että sinusta tulee kummitäti," Sophie lupaili siskolleen Pearlille.


25.jpg
"Tämähän on jo iso masu. Kohta se lapsi tulee tänne, ja minä aion rakastaa sitä niin paljon kuin rakastin sinuakin kultaseni," Naomi selitti Sophielle ja masulle.


26.jpg
Raskaus oli raskas. Sophie ei pystynyt enää syömään järjettömiä määriä ruokaa, koska ruoka ei pysynyt hänen mahassaan ja hän aina jostain kummasta syystä nukahti syödessään.


27.jpg
Terapia auttoi kovasti näitä kahta, ja heistä kehittyi myös todella hyvät ystävykset. Tyynysota oli heidän lempileikki, jota leikittiin öisin, päivisin, aamuisin. Aina kun oli aikaa.


28.jpg
Sophie luki kirjaa Kaunotar ja Hirviä tulevalle lapselleen. Hän tuumi että jos lukee lapselle kirjaa, niin lapsesta tulee viisas ja kaunis. Itse täydellisyys.


29.jpg
Noustuaan sängystä lapsi ilmoitteli että haluaisi ulos mahasta. Ilmeisesti Sophien tarinat eivät olleet lapsesta kivoja ja ne taisivat pelottaa. Sophie ei olisi halunnut vauvan syntyvän vielä, Arhippa nimittäin ei päässyt paikalle. Hän oli töissä.


30.jpg
Mutta onneksi isovanhemmat olivat kannustamassa Sophieta. Naomi kirosi että Sophi päätti synnyttää kello kaksi yöllä. Yöunet tulisivat jäämään lyhyiksi.


31.jpg
Mahasta tuli ulos tyttö! Vaaleahiuksinen, harmaa silmäinen, tummaihoinen kaunis tyttö! Tyttö sai nimekseen Gabrielle.


32.jpg
Ja toinen lapsi! Suvun toiset ja viimeiset kaksoset. Tämäkin lapsi on tyttö! Vaaleahiuksinen, harmaasilmäinen ja isänsä ihon perinyt tyttö. Tyttö sai nimekseen Ciara.


33.jpg
Nyt on kymmenes sukupolvi syntynyt. Kiitos kaikille lukijoille kommenteista, ja siitä että olette lukenut tätä legacyä. Lopetan tämän hyvin mielin, ja aloitan uuden jossain vaiheessa. Varmaan aika pian.
Kiitos vielä kerran. Voit vielä kommentoida jos haluat :>
Ja en tule poistamaan tätä legacyä netistä.

Kiitos!