1.jpg
Tällä kertaa Keisha päätti opettaa lapsensa puhumaan, syömään, kävelemään ja pottailemaan. Se onnistui yllättävän hyvin.


2.jpg
Taloon tarvittiin rahaa, mutta kuitenkaan lastenvahtiin ei ollut rahaa. Jomman kumman vanhemmista piti aina pitää vapaapäiviä, että joku olisi kotona lapsien kanssa.


3.jpg
Sottapytty tuo pikku Haze. Onneksi Pirkka oli aina auttamassa tytärtään.


4.jpg
Läksyjen teko keskellä autotietä. Voi miten viisas idea. Hakan oli muutenkin todella viisas lapsukainen.


5.jpg
Yksi Keishan suurimmista unelmista, liittyen siis hänen suuriin seikkailuihinsa, oli toive, ufot joskus vielä kidnappaisisivat hänet.


6.jpg
Oho. Hakan taisi löytää äitinsä vanhan alusvaatevalokuva-albumin, joka oli täynnä kuvia Keishasta vähäisissä vaatteissa, ja ei ollekaan vaatteissa. Poika järkyttyi löydöstään suuresti, mutta ei kertonut kenellekään siitä, vaan vei albumin omaan huoneeseensa. Sängyn alle.


8.jpg
Hazen ja Pirkan välit toimivat todella hyvin. Paljon paremmin kuin Pirkan ja Hakanin suhde.


9.jpg
Talo oli vähän liian iso neljälle hengelle, mutta Keisha ei halunnut enää kärsiä raskauskiloista, ja vessanpöntön kuuraamisista. Taloon adoptoitiin poika nimeltä Urmas.


10.jpg
Ikävä kyllä Hakan ei hirveästi pitänyt Urmaksesta. Hän oli heti mottaamassa Urmasta, kun Urmas astui taloon.


11.jpg
Perheen kuopus Haze kasvoi lapseksi. Kaunis neito.


12.jpg
Urmas ja Haze tulivat toimeen, ja heistä kehittyi superystävät. Hakan jäi tästä ystävyydestä pahasti paitsi.


13.jpg
Myös Keisha piti uudesta lapsestaan. Oli niin kiva, kun talossa oli lisää lapsia, eikä hänen painonsa ollut noussut yhtään sen myötä.


14.jpg
Ensimmäinen koulupäivä ei alkanut niin hyvin Urmaksella, kuin se olisi voinut alkaa. Hän myöhästyi koulubussista. Onneksi Keisha oli kotona, ja heitti pojan kouluun.


15.jpg
Vanha kisumirri Channing oli kasvanut jo todella vanhaksi, ja oli sen aika päästä parempaan paikkaan. Tuonne ylös. Surullista, mutta totta.


16.jpg
Hakan kasvoi teiniksi. Tavoitteeksi hän sai romantiikan. Uskon melko varmasti että hänestä tulee uusi perijä!


17.jpg
Sympaattinen teini tuo Hakan. Hän oli ainoa, joka piti yhteyttä serkkuunsa Keithiin (Bijoyn ja Uskon ensimmäiseen lapseen), joka oli huomannut itsessään homomaisia piirteitä. Hakan ei kuitenkaan mennyt Keithin mukaan, vaikka he pussasivatkin hyvän päivän suukon.


18a.jpg
Channing saapui kummittelemaan. Kukaan ei huomannut sitä. Kummittelu epäonnistui.


19.jpg
Pirkka olisi niin kovasti vielä halunnut lisää lapsia taloon, mutta Keisha ei suostunut siihen.


20.jpg
Siitä sitten Pirkka sekosikin. Hän olisi niin kovasti halunnut vielä pari kymmentä tuhatta sataa lisää lapsia, mutta Keisha oli itsepäinen.


21.jpg
Sekoiltuaan jonkin aikaa kaduilla, Pirkasta kehittyi naapuruston sekopää, jota kaihdettiin ja lapset nauroivat. Omat lapset eivät tajunneet isänsä sekaisuutta.


22.jpg
Urmas kasvoi myös teiniksi. Viimeinkin. Hänestä tuli mielenkiintoisen näköinen. Ja tavoitteeksi tuli perhe.


23.jpg
Keisha odotti adoptiopojastaan vähän paremman näköistä. Ja sekosi miehensä tavoin, kun Urmaksesta tuli vähän erilaisemman näköinen, kuin mitä hän oli toivonnut.


25.jpg
Hazekin kasvoi. Hän on kaunis. Tavoitteeksi hänelle tuli tieto.


26.jpg
"Hihii, mitäköhän täältä löytyy. Matkalippu yliopistoon?", Haze pohti, ja kaivoi seinää. Illan myötä kaikki lapset lähtivät yliopistoon, ja Pirkka ja Keisha jäivät kahden taloon.


Ensijaksossa nuorten yliopistoelämää, perijä selviää, ja lasten puolisot ym. Lue uusin jakso silloin, ja saat tietää! :D Kommenttia saa laittaa, ja kysyä linkitystä.