Viime jaksossa Bijoy ja Usko menivät kihloihin ja saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, Keithin.


331696.jpg
Aloin katsoa tarkemmin, ja huomasin että Keith onkin punapää. Voisiko se johtua Uskosta. Ei se voi olla Bijoyn vikakaan. Punainen tai ei, Keith sai paljon rakkautta tuossa talossa.


331697.jpg
Myös Josh vihdoinkin tajusi että hänestä on tullut isoisä. Hän oli hyvin innoissaan, ja halusi kokoajan olla syöttämässä tai leikkimässä Keithin kanssa.


331698.jpg
Oli Kuningas Arthurin aika poistua maailmasta tuonne taivaaseen. Se koki hyvin arvokkaan kuoleman, nimittäin se oli syömässä aamupalaa kun Viikatemies saapui ja otti sen taivaaseen.


331699.jpg
Aika kuluu. Keith kasvoi taaperoksi. Hän on suloinen. Äitinsä tapaan horoskoopiltaan oinas. Herra Sammakko suoraan sanottuna :D


331700.jpg
Toinen kissanpennuista, Channing, rakastui Keithiin, ja heistä tuli todella hyvät ystävykset. Keith ehkä kuitenkin kuvitteli liikoja, Channing raukka.


331701.jpg
Vihdoinkin Josh pääsi niihin nuoruutensa unelmakiloihin. Oli siinä kyllä kova homma, kun hän yritti kuntoilla ja kuntoilla. Syödä terveellisesti ja nukkua paljon, mutta kyllä se oli myös vaivan arvoista. Ehkä hän voisi nyt löytää jonkun hottis naisen toivomiinsa yhdenillan-juttuihin.


331702.jpg
Hirveä posetusilme. Jos Bijoylla ei ollut muuta tekemistä, hän oli posettamassa sohvalla. Illoin, aamuin, oli raskaana tai ei. Aina posetusilme kasvoilla.


331704.jpg
Usko halusi ikuistaa kihlattunsa posetusilmeet. Talon seiniltä löytyy jo viisi taulua Bijoysta ja hänen posetuksistaan. On se kiva kun joillakin on tosi mielenkiintoinen elämä.


331705.jpg
Aamupalaa tehdessä miehelleen, nimittäin juustoleipiä, Bijoy huomasi lihoneensa. Ei se voi johtua ruuastakaan, sillä hän oli olult jo kauan laihdutuskuurilla. Aamupalan teon jälkeen Bijoy ryntäsi vessaan, voi kyllä. Hän oli raskaana.


331706.jpg
"Voi Kuningas Arthur. Miksi lähdit? Kaipaan sinua älyttömästi. Nuo kaksi jälkeläistäsi ovat liian vauhdikkaita minulle. En pysy heidän perässä. Tule takaisin!!!"


331708.jpg
Pikkuruisista kissanpennuista puheenollen. He kasvoivat. Tässä on Channing.


331709.jpg
Ja tässä on Dominic. Molemmat ovat siis poikia, ja melko samannäköisiä. Mutta silti Channing sai jäädä taloon ja oli Dominicin aika lähteä adoptiopalveluun.


331710.jpg
Kyllä kesti kauan että Josh löysi naisen, joka rakastui häneen ensisilmäyksellä ja joka suostui noihin yhdenyöjuttuihin. Naisen nimi oli Cassandra, ja hän asui naapurustossa ja oli Joshin työkaveri.


331711.jpg
"Hyvin menee appiukko! Jatka samaan malliin"


331714.jpg
Jotkut naapuruston rouvat epäilevät että Josh maksaa Cassandralle noista öistä. Cassandralla oli hämärä menneisyys. Se voi johtua juoruista, tai sitten hänen äitistään, joka oli oikea *PIIP*. Orja tai ei. Josh rakastui Cassandran muotoihin.


331715.jpg
Jälleen synnyttämässä. Bijoylla oli jostain syystä nämä synnytykset aina silloin kun hänen isänsä ja kihlattunsa olivat töissä. Kukaan ei ollut todistamassa synnytystä, paitsi Keith potalla.


331716.jpg
Tummaihoinen, punahiuksinen, ruskeasilmäinen tyttö! Tyttönen sai nimekseen Keisha.


331718.jpg
Samana päivänä Keith kasvoi lapseksi. Hän on komea teininalku. Ja uskon että hänestä tulee vielä joku naapuruston naistenhurmaaja. Oikea massahurmaaja. Älä kerro tuota ideaasi äitillesi Keith!


331719.jpg
Nyt kun oli tarpeeksi hääväkeä talossa, oli aika viettää vihdoinkin ne prinsessahäät, joista Bijoy oli unelmoinut jo todella kauan. Häitten ainoa pieleen mennyt osuus oli Uskon komea asu. Ei ihan juhlaan sopiva.


331720.jpg
Josh päätti muistaa nuorta paria, Keithiä ja tietenkin itseään kunnolla juhla-aterialla. Grillikyljyksillä. Nami. Ne olivat kaikkien suosikkiruokaa, myös kissa Channingin.


331721.jpg
Keith ja Josh menivät syömään kyljyksiä, ja ihmettelivät missä nuoripari viipyi. Seinän takaa kuului vain kolinaan ja helinää.


331722.jpg
"En kai ole taas raskaana. Nääh. Ehkä nyt saisin blondin lapsen! Tai sitten en. Ihanaa kuitenkin. Mutta miksi minulla pitää olla näin saamarin huono-olo?!", Bijoy mietti vessassa ja hieroi vatsaansa, ja työntäen päänsä vessanpönttöön.


331724.jpg
Koulu oli ihanin asia Keithin elämässä. Hän oli hyvin innoissaan.


331726.jpg
Keisha kasvoi taaperoksi. Voi että hän on kaunis. Ylähuulikin on olemassa toisin kuin isällään Uskolla. Josh halusi tehdä tyttärentyttärestään kunnon kaunottaren, mutta Bijoy oli sitä vastaa. Hän halusi tyttärensä pysyvän mahdollisimman lapsen mielisenä. Josh laittoi kuitenkin Keishalle ihan vähän meikkiä ja ihan vähän avoinaisen paidan.


331727.jpg
Bijoy oli taas posettamassa sohvalla. Samalla hän tarkkaili kun isänsä opetti Keishaa puhumaan. Se ei näyttävästi onnistunut hyvin kun oli tuollainen irvitysposetus naamalla.


331729.jpg
Ja sieltä se maha kasvoi. Ilmeisesti lapsikin halusi kalaa, kun yritti tulla ulos mahasta ottamaan sitä.


331731.jpg
Josh sai opetettua Keishalle nämä kaikki perustaidot, ja oli hyvin itsekehuva. Hän ja Keisha lähentyivät todella paljon tuon päivän aikana.

Ensijaksosa selviää miltä näyttää Bijoyn ja Uskon kolmas lapsokainen. Ja miten Keishan ja Keithin kasvu etenee. Kommenttia saa laittaa, ja linkitystä kysellä :D