2.jpg
Fergie löysi todella hyvän ystävän itselleen. Alman. Heistä tuli superhyperystävät, ja vaihtoivat kaiken lisäksi sydänkoruja. Suloista tuollainen nuori ystävyys.


3.jpg
Tämä perhe oli erittäin läheinen. Varmaan läheisin koko suvusta ja koko sukupolvesta. Hakanilla ei ollut illalla aikoihin tälläisiin perhejuttuihin, sillä hän yritti ansaita rahaa työllään.


4.jpg
Voi Ferniä. Se vain itki ja itki. Ja kukaan ei muistanut sitä.


5.jpg
Hakan löysi uuden ystävyyden naapurustosta. Tuomo-haisunäädän. Tunteet eivät olleet ihan molemminpuoleisia, Hakan raukka.


6.jpg
Koko perhe koki yllätyksen, kun Fergie kasvoi. Hänestä kasvoi uskomattoman kaunis teini.Varmaan kaunein simini koko perheen aikana. Tavoitteeksi Fergie sai suosion.

7.jpg
Oli Fernin vuoro kasvaa. Fergie oli innoissaan kun pystyi auttaa veljeään siinä.


8.jpg
Fernistä kasvoi huvittava näköinen taapero. Jostain syystä hän on mielestäni ihanan suloisen näköinen.Fergie oli samaa mieltä, ja ihastui suin päin pikkuveljeensä.


9.jpg
Siinä kaksi herkkusuuta. Molemmat pitivät kovasti synttäreistä, ja erityisesti kakusta.


10.jpg
Kun taas Fern piti enemmän vihreästä maidosta, jonka avulla hän tunsi olonsa viisaammaksi, ja kenties myös vahvemmaksi.


11.jpg
Filip otti ja päätti näyttää veljelleen kuka on pomo.


12.jpg
"Minä olen talon pomo! Minusta tulee perijä. Kumartakaa ja julistakaa kuningas Filippiä!!!", Filip julisti talossa. Hän jatkoi samaa juttua koulussa, ja hänestä kehittyi inhottu koulukiusaaja.


13.jpg
Jokaisella koulukiusaajalla on myös nössöt puolensa.


15.jpg
Päivät kun Fern vietti kehdossa, hän myös opiskeli siinä samalla nenäsä anatologiaa. On se kiva että noin nuorena on jo kiinnostunut biologiasta.


16.jpg
"Minä näin tänään talossa ison rotan, ja nimesin sen Retuksi. Se on ruskea, ja pitkä. Ja sillä on isot hampaat, se puri minua! Ja se on minun paras kaveri", Filip kertoi. Normaali lapsi.


17.jpg
"Normaali"lapsi Fern kasvoi lapseksi. Hän on vieläkin mielestäni hyvin mielenkiintoisen näköinen. Omalla tavallaan.


18.jpg
Fernin kasvun myötä, hän päätti ottaa viimeiset ilot veljistään, ja leikkiä heidän kanssa. Veljet kasvaisivat nimittäin seuraavana iltana teineksi.


19.jpg
Ilta koitti, ja tässä on todella komea Filip Bloom! Todella hyvää perijä ainesta, pojaksi siis. Pitää muistaa että Fergiekin on olemassa. Tavoitteeksi tuli suosio.


20.jpg
Toinen kaksosista, Felix. Felixista tuli hiukan erilaisen näköisempi kuin veljestään Filipistä. Tavoitteeksi hän sai perheen.


7.jpg
Tämä kolmikko lähti yliopistolle, ja vietti siellä kivaa aikaa. Kunnes....


1.jpg
Puhelin soi, ja Fergie vastasi:
"Fergie"
"Terve Fergie, äitisi Toini täällä! Minä soittelen sitä että voisitteko ottaa veljenne Fernin sinne yliopistoon? Hän on kasvanut"


2.jpg
"Samoin minä"


3.jpg
"Ja isäsi Hakan"


5.jpg
"Tottakai voimme ottaa veljemme tänne. Tänne mahtuu vielä hyvin lisää ihmisiä. Lähetä hänet vain tänne ensimmäisellä taksilla"


4.jpg
"Niin teen, pidä hänestä huolta. Pelkään että hänestä tulee naistenmies. Saanut pahoja vaikutteita isältään ja papaltaan", Toini varoitti ja sulki puhelimen.


6.jpg
Veljet siistivät itsensä ja valmistautuivat veljeään varten.


8.jpg
Ja Fern saapui yliopistolle hymy kasvoillaan. Nyt hän pääsisi bongaamaan naisia, eikä hänen äitinsä olisi koko ajan tarkkailemassa hänen tekemisiään.


9.jpg
Toini ei myöskään pystynyt tarkkailemaan tyttärensä Fergien tekemisiä. Ensisuudelman Fergie koki tuon "komistuksen" kanssa. Jos hän päättää ottaa miehekseen tuon, niin Fergiestä ei tule perijää.


11.jpg
Vielä lähikuva tuosta "komistuksesta". Taisi nauttia treffeistään.


12.jpg
Fergie päätti koittaa yhtätoista miestä myös, mutta päätti säästää hänet tulevilleen lapsenlapsille. Silloin varmaan tarvittaisiin komeutta sukuun, ja sitä tuosta miehestä löytyisi.


14.jpg
Filip tiesi löytäneensä "senoikean" kun hän tapasi Mataliinan (alias Mata). Hän rakastui Mataan ensisilmäyksellä.


15.jpg
Ja Mata rakastui Filipiin ensisuudelmalla, jolloin Filipillä oli kasvoilla tuo sama hullunkatse.


16.jpg
Lennokki oli Filipin toinen hyvä ystävä. Mutta se meni rikki, ja Filip tarvitsi uuden ystävän, johon hän saattoi tukeutua ja kertoi murheensa.


18.jpg
Niin hän päätti kosia Mataa. Sormus oli tehty pellavasta, ja Filip pelkäsi kovasti jos Mata torjuisisi hänet.


19.jpg
Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt. Mata hyväksyi Filipin, ja niin he olivat hyvin onnellisesti kihloissa. Voisin näillä näkymin veikata että Filip on perijä!


20.jpg
Fergiekin olisi halunnut kihloihin, mutta ei ollut vielä löytänyt itselleen tarpeeksi komeaa miestä. Hän päätti suorittaa koulun kunnolla, ja sitten vasta keskittyä aviomiehen etsimiseen.


21.jpg
Felix tykkäsi nukkua. Laiska.


22.jpg
Filip ei nukkunut lähes yhtään. Yliopisto veti hänet kokoajan mukanaan kaikkialle, ja niin nukkuminen unohtui aina välillä.


23.jpg
Nukkumattomat yöt saisivat loppua. Filip nimittäin valmistui, ja päätti lähteä kotiin aloittamaan uuden elämän kihlattunsa Matan kanssa!

Ensi jaksossa Filipin ja Matan elämää. Miten Filipin vanhemmat suhtautuvat Mataan, ja nähdäänkö kuudes sukupolvi? Lue uusi jakso, ja saat tietää. Kommenttia saa laittaa :>
Sanon nyt tässä, olisin halunnut tavallaan Fergiestä perijän, mutta en löytänyt hänelle komeaa miestä. En tiedä mistä voisin repiä komeita miehiä peliini (NPC tyyppejä, towneja?), koska muuten en tiedä milloin voin ottaa tytön perijäksi. Ehdotuksia?