1.jpg
Erno rakasti puutarhaansa. Omenapuut olivat hänelle kaikki kaikessa. Hän pystyi nousemaan keskellä yötä, vain hoitamaan rakkaita puitansa.


2.jpg
Hän oli päivisinkin omenapuidensa kimpussa. Tällä kertaa hän keräsi puittensa tuottaman sadon. Kylläpä satoa kertyi paljon kahdesta omenapuusta.


4.jpg
Kalastamansa ruuan Erno valmisti iltaisin, ja söi sen hyvällä omalla tunnolla. On huvittavan näköistä kun tuo ahven ikään kuin kimaltelee lautasella, en tiedä miksi se tekee niin.


5.jpg
Kun Anna heräsi aamulla, hän ryntäsi suin päin vessaan vessanpöntölle tyhjentämään eilisen ruuat. Voisiko kyseessa olla ruokamyrkytys?


6.jpg
Ei ollut. Kyseessä oli raskaus. Tätä raskautta Anna oli odottanut innolla. Hän ei pystynyt odottamaan hetkeä jolloin vauva tulisi ulos hänestä, ja hänestä tulisi äiti!


7.jpg
"Kohta pitäisi kai järjestää vauvakutsut?", Anna tuumi.


8.jpg
Myös Erno oli innoissaan esikoisestaan.


9.jpg
Työt saivat odottaa. Anna otti töistä äitiysvapaata, että hän voisi keskittyä raskauteen. Ja puutarhaan. Puutarhassa oli tällä hetkellä kasvamassa tomaatteja, jotka Anna möi torilla.


10.jpg
Ne tomaatit mitkä jäivät Annalle itselleen hän teki maittavaa tomaattimehua. Nami. Kuka nyt ei pitäisi tomaattimehusta?


11.jpg
"Milloinkohan se talvi tulee? Odotan niin kovasti talvea. Että pääsisin hyppimään pihalla ja heittelemään sinua lumipalloilla, kultaseni," Anna kertoi haaveestaan miehelleen.
"Mitä jos kultaseni nyt vain keskittyisit raskauteen ja siihen että mahastasi tulee terve lapsi ulos tähän maailmaan?" Erno sanoi ja suuteli vaimoaan otsalle.


12.jpg
Voi Erno raukkaa. Hän sai potkut töistä! Ammatiltaan Erno oli ammattimainen juhlavieras (?) ja hän sai palkkaa 1400 simeleonia per työpäivä. Kyllä mahtaa harmittaa.


13.jpg
Harmituksen korvasi Annan synnytys. Erno kuuli pihalle asti kun hänen vaimonsa kirkui keittiössä, ja hän ryntäsi taloon kannustamaan vaimoaan.


14.jpg
Tätä en olisi ikinä osannut odottaa. Vaalea ihoinen, vaalea tukkainen, sinisilmäinen poikalapsi syntyi taloon! Vau, hämmästyin, ja niin myös hämmästyivät lapsen vanhemmat. Lapsi sai nimekseen Jude.


15.jpg
Isä ja poika. Tällä hetkellä he ovat vielä hyvin samannäköisiä.


16.jpg
Poikansa syntymän näkeminen toi Ernolle lisävoimia. Niinpä hän otti sanomalehden käteensä, avasi sieltä avoimet työpaikat osion ja löysi itselleen unelmatyöpaikan. Seikkailualan. Joka pojan unelma.


17.jpg
Oho. Anna vähän paloi kun hän lämmitteli liikaa itseään takkatulen loimuissa.


18.jpg
Anna, niinkuin kaikki muutkin Bloomin suvun jäsenet, oli hyvin viisas ja taputti omaa olkapäätänsä. Hän viisaana siminä meni istumaan alusvaatteissa pihalle, ja odotti vähän aikaa että jäähtyisi. Tämä idea toimi, eikä hän paleltunut.


19.jpg
Ernolla oli heikompi vastustuskyky kuin Annalla. Vaikka hän pukeutui tosi tosi lämpimästi, silti hän sai pahan nuhakuumeen.


20.jpg
Mutta onneksi kuuma takkatuli paransi hänet. Tuo sama takkatuli toi Ernon romanttisia kollimaisia piirteitä esille. Hän halusi lisää lapsia.


21.jpg
Ja niinpä hän aloitti Annan sulattelun tuolle ajatukselle.


22.jpg
Päivä saapui, ja niin saapui myös Juden syntymäjuhlat. Hänestä kasvoi suuri persoona. Kellään Bloomin suvun poikalapsella ei ole ollut noin suuria huulia. Hyvä juttu vai ei? Sen näkee aikanaan.


23.jpg
Anna rakasti poikaansa, ja niin Judesta kehittyi oikea mammantyttö. Suloista <3


24.jpg
Aika kuluu. Anna oli raskaana! Ja Erno oli todella todella innoissaan tästä raskaudesta. Hän toivoi niin kovasti toista poikaa, että hän voisi valmentaa poikiaan ja tehdä heistä kuuluisan pesäpallojoukkueen.

Ensiosassa selviää mitä Annan mahasta paljastuu, ja toteutuuko Ernon toive. Lue uusi osa ja saat tietää. Kommenttia saa ilman muuta laittaa :)