Viime jaksossa oli lasten kasvua, ja maailman syntyi Bambin seuraksi Bree ja Bijoy.


317223.jpg
Siskoksilla ei mennyt ihan hyvin. He eivät varsinaisesti pitäneet toinen toisistaan. Toivottavasti heidän vanhenemisen myötä asiat muuttuvat parempaan päin.


317224.jpg
Breestä kasvoi siskojen tapaan blondi taapero. Hampaitakin on jo kerennyt kasvaa. Varo Josh vaan, kohta sinulla ei ole enää etusormea.


317225.jpg
Bambin suurin unelma oli se että hän vielä joskus saisi ajokortin, ja pääsisi kruisailemaan ympäri kaupunkia tuolla mönkijällä. Jotkut toivovat nuorentuvansa, mutta Bambi halusi olla jo vanha.


317226.jpg
Kaikista inhottavinta minkä Venla tiesi, oli se kun hänen "ystävät" alkoivat soittelemaan hänelle, ja kyselemään kuulumisia. Ne "ystävät" eivät olleet vieläkään tajunneet, että Venla piti heihin vain yhteyttä, että hänellä olisi noita uraystäviä tarpeeksi.


317227.jpg
Vihdoinkin Bambin unelma toteutui! Hän kasvoi nautintotavoitteiseksi teiniksi, joka on (olenkohan kirjoittanut tämän aikaisemmin?) horoskoopiltaan oinas.


317228.jpg
Samana iltana kasvoi myös Bree. Hän halusi muistuttaa idoliaan Bree Van De Campia Täydellisistä siminaisista. Niinpä hän värjäsi hiuksensa punaisiksi. Kaikki siskokset ovat niin samannäköisiä.


317229.jpg
Bijoy ei ollut seuraamassa siskojensa kasvua. Häntä kiinnosti enemmän tuo legendaarinen nukketalo. Joskus hommat menivät siellä niin rajuiksia, että silmätkin piti sulkea, ettei tulisi lapsuustraumoja.


317231.jpg
"Minä haluan koiran! Ison koiran! Isä, saanko koiran?", Bree yritti kinuta isältään koiraa, mutta Josh ei pitänyt sitä hyvänä ideana. Hänelle tuli vain koirista mieleen ne pahuksen sudet, jotka kaivoivat kuoppia pihalle.


317232.jpg
Vihdoinkin Bambi sai sen ajokortin, ja hän pääsi kruisailemaan kaupungille. Hän tunsi itsensä cooliksi, ja todella tähdeksi. Venla ei pitänyt Bambin kruisailuista, sillä hän joutui maksamaan bensarahat.


317233.jpg
Oli Bijoyn aika päästä teinien maailmaan. Tavoitteeksi Bijoy sai perheen. Jos Bijoylle ja Bambille laittaisi samat kampaukset, ja meikit ja vaatteet, heitä ei ehkä erottaisi?


317234.jpg
"Olisit paljon hotimpi jos käyttäisisit enemmän meikkiä", Josh vihjaili.
"Mutta kulta, olen niin vanha, näyttäisin typerältä"


317235.jpg
Oli torstai. Joshin lempipäivä viikosta. Siksi koska hän oli aivan yksin kotona. Lapset olivat koulussa, ja vaimo töissä. Hän sai tehdä mitä vain kotona, kuten pomppia sohvilla, mitä hän ei saisi tehdä, Venla ei pidä siitä.


317236.jpg
Myös toisten pomottelu oli Joshista aivan mahtavaa. Varsinkin tuo sangen komean Pauli Melavirran. Kenties Josh sai siitä jotain kiksejä.


317238.jpg
Päivän kruunasi pitsa. Kuuma, vasta leivottu, pepperoni- salami- katkarapu- anjovis- kinkku- jauheliha- aurajuusto- ananas pitsa. Nami, siinä oli varsinainen herkku.


317239.jpg
Noin siinä käy kun syö kokonaisen pitsalaatikon!


317240.jpg
Ja noin se korjaantuu.


317241.jpg
Miten kovasti tuo pikkuruinen Bree yritti olla idolinsa. Hän siivosi ja siivosi. Ja yritti leipoakin, mutta se ei nyt ihan onnistunut. Koko talo oli täynnä savua Breen leipomisien jälkeen.


317242.jpg
"Minä haluaisin unelmieni miehen. Hän saisi olla pitkä, ruskea, sinisilmäinen, ei haiseva, tyylikäs, rikas, ystävällinen, luotettava, rehellinen ja hyvä kumppani. Tässä 5 simeleonia, että saanko tämän unelmieni miehen?"


317243.jpg
Tuollainen komistuksen Bambi sai. Tyyppi on ihan komea, mutta jotain siitä suhteesta puuttui.


317244.jpg
Bambi tunsi olevansa tuo pojan koltiaisen jälkeen hyvin kokenut yliopistoa varten. Nyt hänen olisi helpompi löytää itselleen unelmien mies.


317247.jpg
Ilalla kun Venla saapui töistä, hän tuupertui maahan ja kuoli. Syy on vieläkin tietämätön, mutta kuolinsyyntutkijat epäilivät ruuminavauksen perusteella että se johtui nälänhädästä.


317251.jpg
Vaimonsa menettänyt Josh yritti toipua, ja kasvoi vielä tuona samana iltana


317248.jpg
Myös Bree kasvoi. Hän sai tavoitteekseen romantiikan. En tiedä kenestä näistä neitokaisista teen perijän, niin voit auttaa minua ja kertoa mielipiteesi. Tässä on vielä kaikkien kolmen kuvat.


317249.jpg
Perhetavoitteinen Bijoy.


317250.jpg
Nautintotavoitteinen Bambi.


317252.jpg
"Pärjätkää tyttäreni. Ja muistakaa. Minulle on ihan sama käyttekö yliopiston loppuun asti, millaiset ovat miehenne, ja kuka teistä palaa kotiin. Rakastan teitä kaikkia. Muistakaa se. Ja ehkäisy."


317253.jpg
Ja niin tämä kolmikko suuntasi katseensa yliopistoon.


Ensijaksossa tyttöjen yliopistoaikaa, ja kenties perijäkin selviää, jos autatte minua päätöksessä, sillä en tiedä kenestä tytöstä tulee se.