Toivon että pääsen nyt 10 sukupolveen (viimeksi oli siis yhdeksännessä sukupolvessa) Saa nähä!

313729.jpg
Uuden legacyn aloittaja on Josh Bloom. Josh pitää punahiuksista, meikkaavista naisista, jotka eivät haise. Tai no jos haisevat, niin korkeintaan hajuvedelle. Tavoitteena Joshilla on perhe, ja elämäntavoite on kultavuosipäivä (uskon että se tulee toteutumaan). Horoskoopiltaan Josh on leijona.


313731.jpg
Naiset pitävät rikkaista miehistä. Niin Josh ajatteli. Hän oli niin varma, joten hän päätti hankkia jonkun todella hyvä palkkaisen työn, jotta hänestä tulisi rikas tyttömagneetti.


313732.jpg
Näin adoptoit lapsen- kirja oli Joshin yksi lempikirjoista. Se oli hänestä hyvin koskettava, koska siinä on oli pariskuntia, jotka eivät olleet vuosien yritysten jälkeen saaneet lasta. Kirjan takia Joshille tuli myös pelko, että mitä jos hän ei saisi lapsia.


313736.jpg
Ainoa nolous Joshin macholookissa oli tuo pyörä. Se oli suloinen, ainakin tyttöjen mielestä, mutta työpaikan pojat potkivat Joshia ja pyörää. Pyörän nimi oli Ulla.


313734.jpg
Ulla-pyörä seikkaili myös Joshin yöunissa, eikä jättänyt häntä rauhaan. Ei sitten milloinkaan.


313737.jpg
"Tahdon rakastella sinua, Tahdon rakastella sinua. Tahdotko sinä minua?"
Kova tyttöjen iskemisbiisi. Sitä ei vain tullut kukaan kuuntelemaan. Josh lauloi sitä koko illan, eikä tulosta.


313739.jpg
Valokuvauskoppi. Se vasta onkin hauska paikka. Josh vietti siellä paljon aikaa ottaen itsestään kuvia. Ei vähän narsisti.


313740.jpg
Kunnes se tapahtui. Josh löysi toisen narsistin. Tytön nimeltä Venla Hovi. Heillä menivät jutut yhteen, he nauroivat toisilleen ja kaiken lisäksi, Josh antoi Venlalle kyydin kotiin.


313742.jpg
Treffit olivat täysimenestys. Kun ne loppuivat, he suutelivat pitkän ja tunteikkaan suudelman, jossa oli sitä kaikkea mitä tarvittiin täydelliseen suhteeseen.


313743.jpg
Venla muisti Joshia kukkakimpulla ja viestillä täydellisistä treffeistä. Josh oli hyvin otettu.


313744.jpg
Työasiatkin menivät hyvin. Ylennyksiä tuli lähes joka päivä.


313745.jpg
Josh päätti lähteä juhlimaan ylennystään kaupungin hienoimpaan ravintolaan. Siellä oli vähän kallista hänen rahapussilleen, mutta ei se mitään. Kerran sitä vain eletään.


313747.jpg
Palattuaan kaupungista, Josh soitti Venlalle ja pyysi käymään luonaan. Kun Venla saapui, he suutelivat, ja Josh pyysi Venlaa muuttamaan taloon.


313748.jpg
Pienen kaunistautumishetken jälkeen Venlasta paljastui tälläinen kaunokainen. Bisnesnainen, sen huomaa. Ammatiltaan Venla on talousnero.


313749.jpg
Illalla kun Josh tuli töistä kotiin, hän oli saanut taas ylennyksen. Venla oli laittautunut tavanomaista nätimmäksi. Kun Josh näki hänet, se oli menoa. Josh kosi, ja Venla sanoi kyllä!


313750.jpg
Kihloissa tai ei. Juhlat tai ei. Se ei tarkoittanut sitä että Venla säästyisi entisen poikamiesboxin siivoamiselta.


313751.jpg
Joshin tultua töistä, hän löysi vaimonsa sängyllä.


313752.jpg
Aamulla kun Josh nousi hän löysi Venlan vessanpöntöltä. Mikäköhän Venlaa vaivaa?


313754.jpg
Televisioon ei ollut varaa. Silloin turvauduttiin kirjoihin. Joshilla ja Venlalla oli hyvin erilainen kirjamaku. Venla luki mielellään romantiikkakirjoja, kun taas Josh luki Guinnesin ennätyskirjaa.


313757.jpg
Venlan unelma oli käymässä toteen. Hän oli raskaana.


313758.jpg
Mutta raskaana tai ei, niin hänen piti mennä töihin tienaamaan rahaa. Ulla-pyörä jaksoi hyvin kantaa raskaan Venlan.


313759.jpg
"Kultaseni, me saamme lapsen. En tosin vielä tiedä onko se tyttö vai poika", Venla kertoi miehelleen aamupalalla.


313760.jpg
Jotta lapsi ei saisi Venlan sukunimeä, Josh päätti pitää minihäät (siis Josh päätti, Venlalla ei ollut mitään sanaan valtaa oikeastaan). Venlasta tuli Bloom.


313761.jpg
Vielä samana iltana käynnistyi Venlan synnytys. Mitäköhän hänen päässään kävi.


313762.jpg
Tyttö tuli! Ja tyttö sai nimekseen Bambi Bloom. Vaaleat hiukset, äitinsä iho, ja vihreät silmät.


313763.jpg
Joshia kiinnosti kirjat enemmän kuin vastasyntynyt tyttärensä.


313764.jpg
Kirjat pois, ja lisää lapsia taloon! Siitä pitäisi tulla joku tämän suvun slogan.


313766.jpg
Aamut olivat todella vaikeita. Piti palkata lastenhoitaja Bambille, piti syödä ja pedata sänky. Josh sekä Venla molemmat eivät kerenneet kimppakyyteihin, joten he menivät yhdessä töihin tuolla legendaarisella Ulla-pyörällä.


313767.jpg
Perheen iloksi Venla oli jälleen raskaana. Kumpikohan sieltä tulee. Venla tiesi jo tarkalleen minkä nimen hän antaisi lapselle, olisi se sitten tyttö tai poika.


313768.jpg
Oli aika viettää pikku Bambin syntymäpäiviä. Ei paljon vieraita, mutta juhlat olivat hyvin korkealla. Kakkua syötiin, ja juotiin lastenshampanjaa.


313769.jpg
Voi että Bambi on äitinsä näköinen. Hän on muuten todella kaunis, mutta ylähuuli on aika olematon. Ehkä se vielä kasvaa? Toivottavasti.


313770.jpg
Bambin onneksi päivä jolloin hän kasvoi taaperoksi oli molempien vanhempiensa vapaapäivä. Siksi vanhemmilla oli hyvää aikaa opettaa lastaan, mahtimaidon avulla of course :D


Ensijaksossa selviää syntyykö Bambille pikkusisko vai veli. Lue, ja saat tietää sen ja paljon muuta. Kommenttia saa pistää, ja kysellä linkitystä!