1.jpg
Kahdeksannen sukupolven nuoret saapuivat vihdoinkin valtaamaan yliopiston. Tässä Penny, joka on nyt valittu perijäksi.


2.jpg
Ja tässä hänen veljensä Jude! Jostain syystä näyttää siltä että hänen hiuksensa olisivat rasvaiset, en tiedä miksi, mutta se vain näyttää siltä.


3.jpg
Pahojen lapsuus palovammojen vuoksi Jude ei uskaltanut sen pahemmin olla pihalla kesällä. Hän pelkäsi että joskus vielä kuolisi liikaan auringonottoon.


4.jpg
Penny rakasti olla ulkona. Sanomalehden lukeminen ja säätiedotusten lukeminen oli Pennyn lempitekemistä kesällä. Mutta yksi asia oli yli muiden....


5.jpg
Nimittäin treffipalvelut, Ursula Lempinen. Ursula pystyi auttamaan Pennyä miehen etsimisessä, täydellisen rakkauden etsimisessä.


6.jpg
Palvelun avulla löytyi mielenkiintoisia miehiä.


7.jpg
Nenättömiä miehiä.


8.jpg
Miehiä, joiden kanssa jutut eivät menneet yhteen.


9.jpg
Liikaa botoxia ottaneita miehiä.


10.jpg
Vammautuneita miehiä.


11.jpg
Liian vanhoja ja silmättömiä miehiä. Voi Penny raukkaa.


12.jpg
Mutta onneksi yliopistoalueelta ja naapurusto löytyi söpöjäkin miehiä. Miehiä, jotka olivat melko hyvää ainesta, lapsia ajatellen.


13.jpg
Jostain syystä Penny veti puoleensa vanhempia miehiä. Ja tähään vanhaan mieheen hän rakastui. Ajatella että noiden silmälasien takaata löytyi vielä seksikkyyttä.


14.jpg
Kolmas miesehdokas minkä Penny löysi oli Roopertti. Kaikilla näillä miehillä oli hyvin mielenkiintoinen luonne, ja nenä. Penny rakastui näihin kaikkiin, eikä vain ulkonäön takia.


15.jpg
Vaan myös rahan.


16.jpg
Talvi teki tuloaan ja nuoret viettivät aikaa porealtaassa. Altaassa oli Juden kaveri, Pietari. Pietari oli Juden hyvä ystävä, ja hän voisi olla kiva puolisoehdokas jollekin tyttöperijälle.


18.jpg
Ennen kuin Penny lähti yliopistoltä, hän päätti kiusata veljeään tekemällä yliopistoon ikuisen talven, jota Jude ei tulisi helpolla saamaan pois.


19.jpg
Hei Penny. Penny lähti takaisin naapurustoon isänsä luo.

Ensijaksossa selviää yhdeksäs sukupolvi, ja miten Erno on pärjännyt naapurostossa. Outoa että tämäkin perhe on kohta jo kymmenessä sukupolvessa. Aika kuluu nopeasti. Joka tapauksessa, kommenttia voi laittaa :)