1.jpg
Perijäksi selvisi Hakan. Hän on hiukan paremman näköinen kuin siskonsa Haze. Hakan tunsi olonsa hyvin suureksi, koska oli nyt perheen tuleva toivo. Ja oli kiva vihdoin saada perheeseen hyvännäköinen miesperijä.


2.jpg
"Kyllä se oli surullinen juttu, siis se kun Channing kuoli. Kun minä kuolen, haluan polttohautauksen. En halua tavallista hautausta", Hakan ilmoitti sisaruksilleen.


3.jpg
Ensisuudelman Hakan koki ensirakkaudensa, Toimin, kanssa. Toimi oli hyvin kaunis, ja he rakastuivat toisiinsa. Hakan päätti että vielä joskus Toimista tulee hänen vaimonsa.


4.jpg
Bägääminen oli koko perheen lempiharrastus. Keisha ja Pirkka pelasivat sitä, ja nyt Hakan ja Urmas olivat koukussa siihen, ja pelasivat sitä aina vapaa-ajalla.


5.jpg
Ennen vakiintumista, Hakan päätti vielä kierrellä yliopistolla, ja olla varma ettei löytäisi toista yhtä lumoavaa pakkausta kuin Toimi.


6.jpg
Tuo menee kyllä jo melkein pettämiseksi. Eikä nainen/myyjä edes pistänyt vastaan. Huh huh. Mutta kaunis vaimo tuosta myyjästä voisi vielä tulla joskus jollekin suvun pojista.


7.jpg
Omaperäinen tuon nuoren parin suuteletyyli. Jokaisella on se oma tyyli, eikä sitä kannata muuttaa.


8.jpg
Haze ja Urmas keskittyivät opiskeluun. Urmas otti pääaineekseen fysiikan, ja Haze otti biologian.


9.jpg
Kun toiset ahersivat yliopistolla, Hakanilla oli muuta tekemistä. Hän yritti parantaa ruuanlaittotaitojaan, mutta tuo nudisti yritti kokoajan häiritä häntä. Sanonko miltä tuo näyttää. No, jokainen voi itse päätellä omat mielikuvat :D


10.jpg
"Tämä juustoleipähän maistuu ihan Toimin huulilta. Namia", Hakan mietti, ja odotti pian taas näkevänsä rakkaansa.


11.jpg
Vihdoinkin myös Haze löysi elämänsä rakkauden. Ensiksi koko suhde oli Hazelle pelkkää näyttelemistä, mutta ajan myötä, hän rakastui tuohon komeaan lehtoriin, ja kokikin hänen kanssaan ensisuudelman.


12.jpg
Ja menetti myös neitsyytensä tuolle komistukselle.


13.jpg
Koko tuo sessio oli hyvää opetusta Hakanille. Hän halusi olla mahdollisimman kokenut Toimin kanssa, ettei Toimi olisi se osaisi asiansa paremmin.


14.jpg
Tämän sukupolven ensimmäiset kihloihin menneet. Haze ja Lehtori. He söivät Hakanin tekemiä juustoleipiä, ja sitten vain Haze kysyi ja Lehtori suostui.


15.jpg
Pian tuon kosinnan jälkeen, Haze jätti yliopiston taakseen, ja lähti kohti kotinaapurustoaan tulevan miehensä kanssa perhettä perustamaan.


16.jpg
Ei kauan aikaa, niin myös Urmas löysi myös unelmiensa naisensa, joka piti samoista asioista kuin hän.


17.jpg
Vihdoinkin Hakan sai kerättyä rohkeutta, otettua niskasta kiinni, kohdata leijonan suun. Hän kosi Toimia, pilaantuneiden juustoleipien äärellä. Todella romanttista. Silti Toimi suostui kosintaan


18.jpg
Yliopistolla ei ollut enää mitään Hakanille, joten hän lähti takaisin kotiinsa. Takaisin vanhempiensa luo. Uuden elämänkappaleen luo.


19.jpg
Niinpä Urmas jäi yksin yliopistolle. Hän halusi käydä sen loppuun, eikä keskeyttää sitä jonkun elämän rakkauden takia, niinkuin hänen sisaruksensa olivat tehneet.


Ensijaksossa nuoren parin yhteiselämää, jonkun kasvua, ja oven taakse ilmestyy tuttu menneisyydestä, mutta kuka? Tämän kaiken saat tietää ensijaksossa, joten lue osa 13! Kommenttia saa myös laittaa, ja kysyä linkitystä :>