1.jpg
Pikku Pearlista kasvoi kunnon puutarhuri! Hän hoiti kasveja vapaa-ajalla, ennen kuin lähti aamulla kouluun, kun hän tuli koulusta, ja iltaisin ennen kuin hän meni nukkumaan. Ehkä hänestä tulisi isona puutarhuri.


2.jpg
Aamulla kun talossa herättiin, muut menivät vessaan ja tekemään aamupalaa itselleen, niin Alfred lähti viemään roskia ulos.


4.jpg
Alfred ja Pearl kehittivät sisarussuhdettaan palloilemalla pihalla kaatosateessa. Sani koira seurasi heidän touhujaan, samalla kun se yritti napata pari perhosta.


5.jpg
Kaatosade tai sitten ei, Pearl oli aina ryntäilemässä pihalle halaamaan isäänsä, kun hän tuli kotiin töistä. Pearl ihme ja kyllä piristi aina häntä halaamalla.


8.jpg
Perheen kuopus, Sophie, kasvoi taaperoksi. Hänellä on pienet huulet! Tälläistä tyttöä ollaan odotettu jo kauan perheessa. Hyvää perijäainesta.


9.jpg
Koulu ei mennyt Alfredilla mitenkään erikoisen hyvin. Hän ei saanut ikinä kymppejä, hän oli huono käytöksinen oppilas, joka heitteli opettajia kuminpaloilla. Tästä syystä poika joutui erityisluokille.


10.jpg
"Moi, olen Siiri. Leikitäänkö hippaa?" Siiri kysyi.
"No ei todellakaan. Hyihyihyihyi,,, tyttöbakteereja. Painu sinne mistä tulitkin," Alfred vastasi tälle kohteliaana herrasmiehenä.


12.jpg
Vaikka Pearl olikin jo kohta teini-ikäinen, hän ei vielä osannut pedata sänkyään. Niinpä isäukko Antton oli aina petaamassa Pearlin sängyn, ja muutenkin siivoamassa hänen huonettaan.


13.jpg
Tässä on tulevan perijän mies, jos perijä on siis tyttö. En muista tämän herrasmiehen nimeä, mutta sen voin sanoa että komea hän on.


14.jpg
Ja rikaskin! Ja ehkä myös vähän isonenäinen, mutta ei se sukua pilaa, luulisin.


15.jpg
Tämä pari vain rakastivat toisiaan kokoajan vain enemmän ja enemmän. He tykkäsivät helliä toisiaan omenapuun alla, sillä omenapuun kukat toivat heidään mieliin heidän ensitreffit.


16.jpg
Pearl kasvoi kauniiksi teiniksi! Hänellä on turbohuulet, mutta muuten hän on hyvin kaunis. Tavoitteeksi hän sai mammonan. Pearlista tulee kasvamaan rikkaita miehiä tavoitteleva nainen!


17.jpg
Näillä molemmilla lapsilla oli pakkomielteitä. Alfredilla oli pakkomielteenä parittaa naisnukkeja. Sophien pakkomielle oli oli syödä miesnukkejen jalat. Toivottavasti oikeassa elämässä ei tulisi käymään niin.


18.jpg
"Minä olen iso tyttö. En tarvitsi kenenkään apua. Minä pärjään jo itse. Ihan itse," Sophie kuulutti öisin talossa, kun muut olivat nukkumassa. Hän piti itseään jo hyvin vanhana.


19.jpg
Vanha tai ei, Sophie ei selvinnyt kylpemisestä ilman apua. Onneksi isosisko Pearl oli aina auttamassa pikkusiskoaan.


20.jpg
Nyt Sophie oli vieläkin vanhempi, sillä hän kasvoi lapseksi. Hän on kaunis. Syntymäpäivälahjaksi hän sai tuon kauniin leningin. Siitä hän piti kovasti.


21.jpg
"Eikö Pearlin pitäisi jo kohta lähteä yliopistoon? Hänestä kasvaa kotirotta, jos emme lähetä häntä pois," Antton ehdotti Naomille.
"Kultaseni, älä edes puhu tuollaisia. En halua kuunnella edes tuollaisia ehdotuksia. Odotetaan nyt vain että kaikki lapsemme kasvavat teineiksi, ja katsotaan sitten mitä tehdään," Naomi vastasi.


22.jpg
Pearl viihtyi vielä hyvin kotona- Koulussa hän menestyi hyvin, sai kymppejä, hänellä oli kavereita, eikä hänen tarvinnut vielä huolehtia laskuistakaan.


24.jpg
Toisin kuin äitinsä Naomi, Sophiesta oli kiva keräillä perhosia, purkittaa niitä, ja viimeiseksi mutta ei vähimpänä, nimetä niitä! Purkissa oli 4 perhosta, ja niiden nimet olivat: Sinisilmä, Kuutamokorva, Julkkishame ja Vuodenaika. Sophiella oli hyvä mielikuvitus.


25.jpg
Hänen veljensä Alfred taas vastutti perhosten pyydystystä, ja öisin kun Sophie ja muut nukkuivat, hän nousi ylös sängystä, otti purkin käteensä ja meni vapauttamaan perhoset.


27.jpg
Vihdoinkin myös Sophie ansaitsi sen haluamansa kympin koulussa. Hän oli oikein ylpeä siitä, ja päätti kehystää sen huoneensa seinään.


28.jpg
Pearl päätti hoitaa ensisuudelmansa alta pois, ettei hänen tarvitsisi miettiä yliopistolla millainen sen tulisi olla, ja kenen kanssa. Kun hoitaa sen aikaisemmin, niin kaikki menisi yksinkertaisemmin.


29.jpg
Vihdoinkin tapahtuivat kauan odotetut häät, koska Antton sai palkan korotuksen, ja niilla rahoilla saatiin ostettua hääpuku Naomille. Hääpukua on myös käyttänyt Maggie Grace.


30.jpg
Häiden jälkeen Alfred päätti kasvaa teiniksi, keskellä kaatosadetta. Sade oli aina ollut lähellä hänen sydäntään.


31.jpg
Voi miten komea Alfredista kasvoi. Hän tulee olemaan suosittu. Olen melko varma. Tavoitteeksi Alfred sai tietotavoitteen, ja elämäntavoitteena taisi olla Hullu Tiedemies.


32.jpg
Ajatella että munakastakin tehdässä joku voi onnistua sytyttämään tulipalon. Naomi oli erittäin hyvä tulipalojen sytyttämisessä, sillä tämä ei ollut ensimmäinen kerta.


33.jpg
Vaimo ja mies molemmat taitavat olla aika kasvissyjiä. Kummatkin olivat aina syömässä lounaaksi keittiömestarin salaattia. Sitä tarjottiin myös lapsille, ja säilöttiin jääkaappiin.


34.jpg
Nyt kun kotona ei ollut ketään lapsia, ketä olisi pitänyt aamuisin ja päivisin vahtia, Naomi päätti palata takaisin töihinsä. Paitsi että tällä kertaa hän vaihtoi ammattia jalkapalloilijasta lastentarhanopettajaksi.


35.jpg
Nyt myös vanhemmilla oli enemmän aikaa toisilleen. He hellivät toisiaan, ja rakastivat toisiaan. Eivätkä välittänee missä ja milloin.


36.jpg
"Kuule sisko. Illalla kun sinä kasvat, niin saat tuntea kunnon vesisodan niskoillasi. Sen minä takaan!" Alfred kertoi siskolleen, joka oli aloittanut vesisodan.
"Katsotaan katsotaan...." Sophie totesi.


37.jpg
Illalla sitten Sophie kasvoi teiniksi! Uskoisin että hänsetä tulee perijä, sillä hänellä on kivat huulet, ja muutenkin pidän hänsetä. Tavoitteeksi Sophie sai perheen.


38.jpg
Sophie tapasi tulevan aviomiehensä, ja onneksi heidän juttunsa sopivat yhteen. Kun sisaruskolmikko lähtee yliopistoon, niin katsotaan sitten jatkuuko tämän parin hyvät jutut.


39.jpg
Ja niin Naomi ja Antton jäivät pitkästä aikaa kahdestaan kotiin. Nyt heillä oli vain toisensa, ja he jäivät innolla odottamaan kuka saapuu kotiin, ja kenen kanssa. Millaisia lapsenlapsia he saisivat, ja kaikkein tärkein: millainen on 10 sukupolvi?

Ensijaksossa nuorten yliopistoelämää, ja sopivatko Sophie ja hänen aviomiesehdokkaansa yhteen. Ja saamme nähdä syntyykö kymmenes sukupolvi! Lue siis, ja saat tietää.
Kommenttia voi laittaa jos haluaa :) Hyvää ennen aikaista pääsiäistä!