1.jpg
Palatkaamme takaisin Outolaaksoon, Bloomien tontille, uudistuneelle sellaiselle. Erno taisi todella toteuttaa uhouksensa puutarhastaan. Hän on ostanut sopivammat vaatteetkin hommiin.


2.jpg
Voi miten kovasti Penny oli kaivannut kotitalon kylpyammetta ja merikapteeni Bond leikkejä. Hän osti itselleen uudet vaatteet kun pääsi kotiin. Jotain räväkkää mikä sopi hänen huiviin.


3.jpg
Perhosten kaappamisesta Penny ei ollut vieläkään päässyt eroon. Se oli hänen into ja rakkaus.


4.jpg
Erno oli erikoistunut taas tulikärpäsiin, öisin.


5.jpg
Aika kului ja Penny päätti että hän haluaisi lapsen. Jonkun suloisen pullanaaman, jolle voisi ostaa ihanimmista ihanimpia vaatteita ja teetättää suloisia kampauksia.


6.jpg
Niinpä hän otti luurin käteensä, ja näppäili yhden hoitonsa numeron.


7.jpg
Numeron omistaja oli Ukko. Keski-ikäinen, lähes likinäköinen, harmaa hiuksinen (oikeista hiuksista ei tietoa, mutta voisin veikata että ne ovat vaaleat tai punaiset, sillä niihin Penny tunsi vetoa) ja suuri sydäminen.


8.jpg
Ei Pennyllä ollut mitään aikomusta pyytää miestä muuttamaan luokseen, hän halusi vain lapsen, tai lapsia. Ukko luuli että Penny oli valmis vakiintumaan.


9.jpg
Jes! Erno ansaitsi vihdoinkin puutarhanhoidon kultaisen ansiomerkin. Tätä hän oli odottanut, ja oli hyvin innostunut.


10.jpg
"Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä. Ei ole sellaista pimeää, jota minun hento käteni ei torjuisi, paitsi ehkä leppäkertut, mutta yritän parhaani," Erno lupasi kurkuilleen.


11.jpg
Näitä kahta yhdisti pitkän session jälkeen alusvaatteet. Molemmat sopivat vanhoille ja ryppyisille.


12.jpg
Viimeinen suudelma, ja Ukkoa ei tultaisi enää näkemään tässä perheessä. Hei hei Ukko. Nauti eläkkeestäsi, ja sekään ei ole varmaan pitkä.


13.jpg
Työmarkkinoilla puhalsi uusi tuuli, joten Erno päätti liittyä tuuleen ja lähteä töihin. Tällä kertaa löysäilyalalle. Penny lähti musiikki-alalle, ties vaikka hän olisi tuleva rockstara?


15.jpg
Ennen kuin Penny lähti yliopistolle, hänellä ei ollut isänsä kanssa hyvät välit. Mutta nyt tämä parivaljakko yritti kovasti parantaa välejään pallopeleillä.


16.jpg
Postinkantaja on hyvännäköinen. Tuleva mies vielä jollekin. Montakohan simiä olen jo päättänyt vielä ottaa legacyyni mukaan? x>


17.jpg
Apua, apua. Koira kuoli pihalle.


18.jpg
Yksi askel lähempänä rockstaraa!


19.jpg
Ja yksi askel lähempänä äitiyttä! Wihiiiiii....


20.jpg
"Minä haluan pullaposkisen lapsen, joka on vähän runsasluinen," Penny ajatteli ja söi perunalastuja, toivossa että lapsi olisi suloinen syntyessään.


21.jpg
Tarmonaattori oli Pennyn lempiväline kotona. Hän oli siihen koukussa, kuin joku olisi koukussa amfetamiiniin. Aina käytön jälkeen hänelle tuli helpottunut olo.


22.jpg
Kun raskausajalla Penny ei suostunut menemään töihin, hän auttoi isäänsä puutarhassa. Hän haravoi, ja isäukko Erno puhui kasveille.


23.jpg
"Pahuksen sadettimet!" Penny totesi.


24.jpg
Palkaksi puutarhan kasvun auttamisessa Penny sai isältään rullaluisteluradan. Siellä sitten loppupäivät kuluivatkin. Kiva juttu.


25.jpg
Kuuman syyspäivän iltapäivällä Penny tunsi lapsen haluavan ulos hänen kohdustaan. Synnytys käynnistyi, ja Penny kirkui isäänsä avuksi.


26.jpg
Isä ei kerennyt paikalle ennen kuin lapsi oli jo tullut ulos Pennystä. Lapsi oli kaikkea mitä Penny oli toivonut. Blondi, harmaasilmäinen ja tyttö. Tyttö sai nimekseen Naomi. Naomi on siis kahdeksas sukupolvi, korjaan virheeni.


27.jpg
"Olen ylpeä sinusta tyttäreni," Erno kehui Pennyä, ja he halasivat. He olivat jo melkein todella hyviä perheystäviä.


28.jpg
Erno lähti töihin, ja Penny jäi kaksin tyttärensä kanssa.

Ensijaksossa selviää syntyykö taloon lisää lapsia, ja kenen lapsia? Ja saapuuko Viikatemies hakemaan Ernon ikuiseen puutarhaan? Lue, ja saat tietää. Kommenttia saa laittaa :)