1.jpg
Perijäksi valittu Filip paras takaisin kotiinsa. Kitaransoitto täytti talon, Filipin paluun myötä. Hän piti itseään todella musikaalisena. Ainoa kappale minkä hän osasi soittaa oli Pikku Kakkosen tunnari.


2.jpg
Toini ei huomannut poikansa paluuta, vaan jatkoi taiteellisena siminä hienon maisemataulun maalailemista. Hän maalasi taulua makuuhuoneen tyhjää seinää varten.


3.jpg
Illalla Filip päätti kehittää suhteitaan isäänsä, sillä joskus kun Hakan tulisi kuolemaan, Filip saisi paremmat rahat, jos tuntisi hänet paremmin. Mikäkin nuoleskelija.


4.jpg
Talo sai ilmaisen sisäkön jälleen!


5.jpg
Aamulla sitten Filip päätti soittaa elämänsä rakkaudelle, Matalle. Hän pyysi Mataa muuttamaan taloon, ja aivan. Mata suostui, ja saapui taloon matkalaukkunsa kanssa.


6.jpg
Mata muutti vähän itseään, ja hänestä tuli kauniimpi. Toivottavasti nuo kaksi saisivat kauniita lapsia :>


7.jpg
Toini oli kokoajan vahtimassa nuoren parin siveysasioita, joten ainoa paikka missä Filip ja Mata saattoivat antaa intohimon pauhata oli vessa, jossa oli rikkinäinen vessanpytty ja taulu Fergiestä.


8.jpg
"Pikku Kalle pitää suolakurkuista, ja hänen opettaja kurkuista. Mitä heitä yhdistää?"
"En tiedä."
"No molemmat on kurkkulajeja XDDD"
Filipillä oli vähän köyhät jutut.


9.jpg
"Minä sain hänet nauramaan. HIHIHIHI." Filip hekotti.
"Minä sain hänet näyttämään narrilta. HIHIHIHI" Mata mietti, ja nauroi sisäisesti kihlattunsa typeryydelle.


10.jpg
Kaikista suurin toive mikä Filipillä oli. Oli että hän saisi ikioman punaisen auton.


11.jpg
Mata kunnon aviovaimona päätti toteuttaa miehensä toiveen, ja hankki tälle unelmien auton. Kyllä tämä hyvä teko pisti Matan hymyilemään.


12.jpg
Myös Toini oli iloinen autosta. Hänen ei tarvitsisi enää käyttää kimppakyytejä!


13.jpg
Työtön Filip hauskuutti itseään iltaisin etsien Twix-nimistä planeettaa. Fergie oli kertonut planeetasta Filipille, kun hän oli ollut pieni. Ja siitä päivästä lähtien Filip oli aina uskonnut Twix-nimiseen planeettaan. Ja hän oli päättänyt löytää sen!


14.jpg
Voi ei! Twix marsilaiset löysivät Filipin ensin.


15.jpg
Paris jäi ihmettelemään että minne isäntä katosi.


16.jpg
Samaa miettivät myös talon naiset trendikkäisissä alusvaatteissa.


17.jpg
"Senkin lehmä! Sinun vikasi että minun poikani on nyt ties missä! Hae hänet takaisin, en välitä miten. Kunhan vain haet." Toini moitti Mataa, ja väitti hänen olevan osallinen Filipin katoamiseen.


18.jpg
"Älä sinä vanha emakko tule minua nimittelemään. Sinun tyttäresi se tässä on kertonut kihlatulleni tuosta planeesta, ja siksi hänellä on pakkomielle. Sukunne, ainakin sinä, olette sekopäitä!", Mata puolusti ja tökkäisi kovaa Toinia.


19.jpg
"Varo selkääsi. Et tule selviämään tästä mitä teit miehelleni," Mata uhkaili ja meni pukemaan arkiasun päälle.


20.jpg
Aamuyöllä Filip palasi takaisin maailmaan! Tervetuloa takaisin maailmaan!


21.jpg
Hänelle tuli inhottavat traumat tuosta seikkailusta. Ja kaikenlisäksi inhottava mustelma takamukseen. Onneksi Mata osasi parantaa sen alle aikayksikössä.


22.jpg
"Minä etsin ne ketkä kaappasivat poikani. Varokaa!"


23.jpg
Syötyään lounaan Filipille tuli todella huono olo. Johtuisisko se tuosta pari päivää vanhasta porsaankäärylelautasesta, vai mistä?


24.jpg
Taisi johtua toisesta asiasta. Nimittäin Filip teki raskaustestin, ja huomasi olevansa raskaana. Hän puki päälleen isämäisemmät vaatteet, ja jäi isyyslomalle töistä.


25.jpg
Masu kasvaa. Ja kohta sieltä tulee ties mitä :o


26.jpg
Öisin Toini yrittää opettaa Parisille hyökkäystekniikoita, joita koira voisi sitten hyödyntää käskystä Mataan. Tästä vielä alkaisi kunnon anoppi-vaimo sota!


27.jpg
Viimeiset hetket tämän nuoren parin elämässä ilman lapsia. Kuutamo, puutarha ja romanttiset puheet. Hyvin koskettava hetki. Tämä hetki onnistui vain siksi koska Toini oli jo nukkumassa.


29.jpg
Kun Filip oli menossa laittamaan lastenhuonetta valmiiksi tulevalle lapsukaiselleen, hän tunsi kovan pistävän, melkeinpä tappavan kivun vatsassaan. Synnytys oli alkanut!


30.jpg
Ja sen tuloksena oli vihreäihoinen, harmaasilmäinen ja ruskeatukkainen tyttölapsi! Tämä vihreästä pitävä kaunokainen sai nimekseen Asia.


31.jpg
"Nuku kulta. Isi pitää sinusta huolta. Rakastan sinua, ja haluan elämääsi vain parasta"


Ensijaksossa selviää millainen vihreä taapero Asiasta kasvaa, ja tuleeko taloon lisää pikku toukkia (lapsia). Ja miten käy anoppi-vaimo sodan. Käykö toiselle osapuolelle huonosti, vai ei? Lue seuraava osa, ja saat tietää mitä tapahtuu! Kommenttia saa laittaa, ja kysellä Asioita :D