Viime jaksossa taloon tupsahteli lisää lapsia, ja ikävä kyllä Kuningas Arthur siirtyi ajassa eteenpäin. Sen takia tämä osa on omistettua Arthurin muistolle.


340723.jpg
Bijoy yritti kovasti nauttia raskausajastaan, ja parhaiten se onnistui, kun hän oli yksin kotona ottamassa pihalla aurinkoa. Silloin oli myös hyvä aika ottaa päiväunet.


340724.jpg
Pikkuruinen Keisha oli todella topakka pakkaus. Hän se käveli mielellään ympäri taloa, vailla suuntaa ja tietoa. Maailman matkustaja.


340725.jpg
Kirjoja lukemalla Keith kasvoi kokoajan vain viisaammaksi lapseksi. Hän tieso enemmän tiskikoneen korjaamisesta kuin isoisänsä Josh, mikä oli ihme, sillä Josh oli talon kaikki tietävä.


340726.jpg
Juustoleivät eivät tehneet sitten Uskolle yhtään hyvää. Kiloja vain kertyi lisää ja lisää. Se saisi loppua.


340727.jpg
Uusi tavoite, jonka Usko sai, oli perhetavoite (joka on suunnattomasti helpompi). Elämäntavoitteeksi tuli; 3 lapsista valmistuu yliopistossa.


340728.jpg
Samana päivänä vielä Usko heitti hyvästit liikakiloilleen.


340729.jpg
Uuuu, murtovaras. Bijoy oli aina käynyt kuumana murtomiehiin, ja lähti tämän murtomiehen kimppuun kovaa vauhtia. Tämä oli kenties elämänsä ainut kerta, jolloin hän voisi jutella murtomiehen kanssa, sillä Usko ei suostunut menemään varas-alalle töihin.


340730.jpg
Ei autoa! Mitä vain, mutta älä vie autoa. Se maksoi omaisuuden. Se oli hyvästit auto. Meillä tulee ikävä sinua. Autoa ei saatu takaisin, tai edes korvattua, sillä poliisi oli lahoaivo eikä ollut tarpeeksi nopea.


340731.jpg
Poliisin vielä jahdatessa murtovarasta, Bijoyn synnytys käynnistyi. Usko mielummin nukkui, ja totesi Bijoyn kiljuvan samalla lailla kuin tyttärensä Keisha.


340732.jpg
Jälleen kerran tummaihoinen, ruskeasilmäinen ja punatukkainen POIKA, syntyi sukuun. Poika sai nimekseen Kurtis.


340733.jpg
Josh hommasi palkkarahoillaan uuden auton. Vaaleanpunaisen, sillä se sopi talon uusiin maalattuihin seiniin. Autolla oli kruisailla työpäivän jälkeen.


340734.jpg
Keisha kasvoi lapseksi. Hän on suhtkohtnätti.


340735.jpg
Ja taas raskaana?! Kyllä nuo kaksi ovat kokoajan tekemässä lapsia, kun silmä välttää. Bijoy niin kovasti vielä halusi toisen tyttären.


340738.jpg
Joo terve. Mistä tuo johtuu. Ehkä Keisha niin vainosi noita hodareita. No jokaisella on omat salaisuudet. Pikku Keishassa taisi olla isoisoisoisotätinsä-sedän-veljen-hamsterin-isoisän-tädin noitaveret.


340739.jpg
Keishan pikku kävelyreissun jälkeen liesi syttyi tuleen. Tuli se vain levisi ja levisi keittiössä. Koko talo oli paniikissa, paitsi pikkuruinen Kurtis.


340740.jpg
Mikseivät nuo palomiehet voi olla hyvännäköisiä? Onko se liikaa pyydetty? Tuntuu välillä että olisi. Tuokin veti vatsan sisään ennen kuin lähti pelastamaan taloa (joku hurmausyritys, tai jotain? Epätoivoista, hah)


340741.jpg
Kurtis kasvoi taaperoksi. Hyvin samannäköinen kuin veljensä ja sisarensa.


340742.jpg
Jokaisella meistä on se tietty päivä, jolloin elämä päättyy. Joshin elämä päättyi 69 päivän ikäisenä. Onneksi hän pääsi parempaan paikkaan, tai ainakin nii Bijoy ja Usko toivoivat ja uskoivat.


340745.jpg
Surua, tai ei. Oli myös ilon asioita. Kuten se että oli Kurtisin vuoro kasvaa. Samaa näköä kuin sukulaisensa.


340747.jpg
Viimeisin raskaus otti Bijoyn voimille. Hän vähän väliä nukahteli ruokalautasensa päälle. Nyt kun Josh oli poissa, oli myös yksi vähemmän lastenhoitajia.


340748.jpg
Ja taas tulipalo!


340749.jpg
Keith kasvoi mielenkiintoisen näköiseksi teiniksi. EN kyllä ihan usko että hänestä tulee perijä. Hänestä puuttuu "se jokin". Ja se jokin taisi olla ylähuuli.


340750.jpg
Taloon saatiin onneksi lisää tilaa kun Keith muutti yliopistolle. Hänen sisaruksensa saisivat toivon mukaan pian tehdä hänelle seuraa sinne. Hei hei Keith. Pidä hauskaa, ja etsi morsmaikku joka rakastaa sinua ja ylähuultasi.


340751.jpg
Bijoyn viimeinen synntys (huom. TOIVOTTAVASTI viimeinen synnytys) käynnistyi aamupäivällä kun Bijoy oli vanhan tapansa mukaan ottamassa aurinkoa, ja odottelemassa hodareiden valmistumista.


340752.jpg
Synnytyksestä en sitten ilmeisesti ottanut kuvaa (?) Kuitenkin. Aika kului nopeasti, ja oli uusimman lapsen, eli Kipin aika kasvaa taaperoksi.



340754.jpg
Kip kakarasta kasvoi tälläinen. Miksi nämä kaikki veljekset ovat niin samannäköisiä? Toivottavasti heistä löytyisi nyt jotain eroja iän kasvun myötä sitten.


340755.jpg
Koulusta tultuaan Keisha katsoi kalenteria, ja totesi että hänen syntymäpäivänsä oli illalla. Sen kunniaksi Keisha päätti viettää loppupäivän veljiensä kanssa, leikkien ja tapellen (vaikka se ei ollut hänestä sopivaa).


340756.jpg
Ilta koitti, ja Keisha kasvoi. Hän on todella kaunis, ja jos veljistä ei kasva komeampi, uskoisin että tässä on Bloomin suvun kolmas perijä!

Perijä selviää ehkä ensijaksossa, ja jos ei, niin silloin on lasten kasvua (taas) ja Keishan elämää. Entä on Keith löytänyt onnen yliopistolta? Lue, ja saat tietää.