Viime jaksossa Venla koki mysteerisen kuoleman. Sekä Bambi, Bijoy ja Bree lähtivät yliopistoon.


318613.jpg
Perijäksi pääsee Bijoy. Ehkä juuri sen takia, koska hän on perhetavoitteinen, ja niin ainakin seuraava sukupolvi olisi ehkä enemmän kuin yksi lapsi.


318614.jpg
Kenelle pojalle Bijoy puhuu. Varmaan jollekin tosi kivalle, koska ilme on tuollainen.


318615.jpg
Kun Bijoy keskittyi tulevan miehensä löytämiseen, hänen siskonsa keskittyivät enemmän toisiinsa. He yrittivät kovasti kasvattaa ystävyssuhdettaan. Sitä Venla olisi halunnut.


318617.jpg
Tässä on Bijoyn mysteerinen mies. Tuleva aviomies.


318618.jpg
Nuorukaisen nimi on Usko. Hän ihastui syvästi Bijoyhun, ja Bijoy häneen. Tästä tulisi vielä jotain, mutta kaikki aikanaan.


318619.jpg
Onnekkaan miesvalinnan teosta, Bijoy päätti lähteä juhlimaan hienoon ravintolaan. Rahaa ei ollut paljon, joten hän sai tyytyä vesilasilliseen, joka ei onneksi maksanut mitään.


318624.jpg
Bambilla ja Breellä ei ollut muita kuin toisensa. He olivat päättäneet, että kun he valmistautuvat yliopistosta, he muuttavat yhteiseen taloon ja adoptoivat sinne lapsen ja kaksi koiraa.


318625.jpg
Usko kävi ihan kuuman Bijoyhun. Hän piti Bijoyn onneksi blondeista, sillä suurin osa miehistä keihin Bijoy oli törmännyt yliopistolla, he eivät pitäneet niin hirveästi blondeista.


318626.jpg
Ensisuudelma oli sellainen minkä kumpikin heistä muistaa varmaan ikuisesti. Siinä jos jossain oli tunnetta mukana.


318627.jpg
Pian he rakastuivatkin toisiinsa. Bijoy päätti että yliopisto riittää, olihan hänellä unelmiensa mies mukanaan kun hän palaisisi kotiin.


318628.jpg
"Hei hei, pidä huolta itsestäsi, ja kerro isälle terveiset. Lupaan soittaa sitten joskus kun on aikaa", Bambi huusi Bijoylle, joka astui juuri ovesta ulos, eikä kuullut siskonsa pyytöä.


318629.jpg
"Tyttäreni olet kunnossa. Bijoy, päätit sitten ryhtyä perijäksi. Se on erittäin rankka homma, varsinkin sinulle kun olet nainen, sinun pitää synnyttää ainakin neljä lasta. Haluan paljon lapsenlapsia!", Josh sanoi Bijoylle ja halasi häntä, tunnustellen samalla Bijoyn vatsaa, että oliko se kasvanut.
"ISÄ"


318630.jpg
Sillä aikaa kun lapsukaiset olivat olleet yliopistolla viisastamassa itseään, Josh pisti koko talon remonttiin. Hän rakensi jopa grillikatoksen taloon, jotta pääsisi ottamaan aurinkoa, ja paistamaan Hot Dogeja.


318631.jpg
Bijoy sai sen mitä halusi. Pinkin makuuhuoneen. Se oli ollut aina hänen yksi suurimmista unelmista. Pinkki oli hänen väri.


318632.jpg
Mukanaan yliopistolta Bijoy toi vanhalle isäukolleen muodikkaan kokoasun.
"Tämä on muotia Stadissa, ja yliopistossa. Kaikki hotit vanhukset, tai siis vanhat ihmiset, käyttää tän tyylisiä vaatteita. Sä oot niin fäshion nyt", Bijoy valisti isäänsä.


318634.jpg
Haisiko Josh vai hänen ruokansa. Varmaankin Josh. Hän ei ollut vaihtanut lempivillasukkiaan, sitten kun Venla oli kuollut. Venla oli kutonut ne sukat, ja niihin oli mennyt paljon aikaa, ja rakkautta. Bijoy pisti julmasti sukat pesukoneeseen.


318635.jpg
Josh tunsi olevansa yksinäinen. Hänellä ei ollut ketään kenen kanssa voisi jutella, ja kertoa hauskoja juttujaan. Asia saisi muuttua. Josh adoptoi vanhus kissan nimeltä Kuningas Arthur. Heistä tuli todella hyvät ystävät.


318636.jpg
Siitä ei ollut kauan kun Venla oli kuollut, kun Josh jo haaveili uudesta naisesta. Unessa, minkä Josh näki oli; tuo nainen, hän, autiosaari, käsiraudat, kermavaahtoa ja tyyny. Kun sitten aamulla josh heräsi, hän oli hyvin harmissaan. Hän olisi halunnut unen jatkuvan.


318637.jpg
Kuningas Arthurista tuli myös Bijoyn lemppari. Vaikka se herätti Bijoyn aamuisin aina viiden aikoihin, koska sillä oli kova nälkä.


318640.jpg
Vihdoinkin Bijoy keräsi rohkeutensa, ja soitti Uskolle. Kun Usko saapui, Bijoy pyysi häntä muuttamaan Bloomin taloon. Usko suostui, ja he suutelivat.


318641.jpg
Pienen makeoverin jälkeen Uskosta tuli vieläkin komeampi ^^


Ensijaksossa näiden neljän yhteiseloa, ja saa nähä syntyykö taloon kolmas sukupolvi. Lue osa 5, ja saat tietää. Kommenttia saa laittaa :>