351609.jpg
Keishan kasvettua teiniksi, hänelle kehittyi yksi suuri unelma. Hän halusi kovasti olla alusvaatemalli. Usko ja Bijoy eivät oikein pitäneet Keishan ideasta.


351610.jpg
"Minusta sinä kyllä näytät ihan Taikuri Luttiselta. Hänellä oli juuri tuollainen asu yhdessä ohjelmassa. Isä katsoi sitä, ja minä katsoin salaa. En tajua miksi se näytettiin niin myöhään yöllä. Siinähän oli vain taikuri ja jotain avustajanaisia.", Kurtis kertoi Keishalla.


351611.jpg
Tuossa taas yksi taikuri. Keisha kävi ilmiselvästi kuumana häneen. Mutta aviomiestä tuosta Luttisesta ei kyllä tule. Se on varma juttu.


351612.jpg
Harmi kun ulosottomiehille ei voi jutella. Tuo olisi ollut söpöliini.


351613.jpg
Onneksi Usko otti tästä opikseen ja alkoi maksamaan nyt laskuja ihan kunnolla, että enää ei tulisi noita ulosottoperintöjä.


351614.jpg
Perheen kuopus, Kip, kasvoi vihdoinkin lapseksi. Miksi kaikki perheen pojat ovat olleet tuon näköisiä? Kukaan heistä ole ollut hirveän komea.


351617.jpg
"Hei, olen Bijoy, ja sain ylennyksen. Hip hurraa.....". On se kiva kun jotkut ovat niin innokaita töissä kävijöitä. Bijoy odotti innolla sitä päivää, jolloin hän jäisi eläkkeelle, ja voisi lopettaa työteon.


351619.jpg
Poika otti mallia äitistään. Hymyileminen taisi olla vaikeata.


351621.jpg
Kun ikää vain tuli lisää, Keisha mietti että alusvaatemallin työ voisi kenties olla vähän liian yksipuolista. Hän päätti ryhtyä alusvaatemalliksi, joka korjaisisi putkia!


351623.jpg
Kurtis kasvoi hyvin mielenkiintoisen näköiseksi. Kaikki pojat ovat outolintuja. Tavoitteeksi tuli perhetavoite.


351625.jpg
Ylennyksiä taas kertyi, ja rahaa tuli lisää taloon. Kip ryntäsi onnittelemaan äitiään. Niin suloinen äiti-poika suhde. Ensimmäinen tässä suvussa :>


351626.jpg
Bijoy päätti valmistaa juhlaillallisen ylennyksensä hyväksi. Kalkkunaa appelsiinikastikkeessa. Nami. Tuo ruoka oli ollut Joshin lempiruokaa. Bijoyta liikutti kun hän teki ruokaa, se toi hänelle mieleen isänsä.


351627.jpg
Tämä äiti-poika suhde alkoi mennä outoon suuntaan. Kip taisi olla vähän ihastunut äitiinsä. Hän oli kokoajan tuijottamassa äitiään ja puhui "flirttailevaan" tyyliin. Bijoy ei tajunnut mitään erikoista poikansa käytöksessä.


351628.jpg
"Voi ei. Ryppyjä. Minusta tulee ikäloppu. En halua. Mutta hei, jos menen kaupungille, ja otan vaikka botoxia, tai kasvojenkohotuksen. Auttaisikohan se?" Bijoy murehti, hän ei halunnut kasvaa vanhukseksi. Hän halusi olla ikuisesti nuori.


351629.jpg
Naapurustossa pyöri ufopoikia, jotka varastivat lehtiä. Laskut eivät kuitenkaan kelvanneet heille, niistä olisi mieluusti luovuttu.


351630.jpg
Vihdoinkin kaikki talon lapset olivat teinejä. Kipistä kasvoi tietotavoitteinen teini. Hänestä ei tule perijää noiden huulien takia. Ja tuon nenän. Ja silmien.


351636.jpg
Yliopisto kutsuu!


351637.jpg
Kasvojenkohotukset, tai edes botox ei auttanut Bijoyta. Hän kasvoi vanhukseksi. Yritys olla nuorekas tuon asun avulla ei oikein onnistunut, mutta Usko piti siitä. Näin nämä kaksi jäivät tontille odottamaan jotain lapsistaan takaisin.


351640.jpg
Lapsukaiset saapuivat yliopistolle. Tässä on Keisha, joka on valittu perijäksi.


351644.jpg
Keisha halusi epätoivoisesti Pirkasta aviomiehen itselleen. Ainoa ongelma tässä ideassa oli se, että Pirkka ei oikein pitänyt Keishasta ja hänen flirttailuyrityksistään.


351645.jpg
Onneksi lemmenjuoman avulla Keisha sai mitä halusi. Miehen ja rakkautta. Nyt kun mies oli valittu, ja kaikki oli valmista. Keisha oli valmis palaamaan Bloomin tontille jatkamaan sukua.


351647.jpg
Saavuttuaan takaisin kotiinsa, Keisha koki muodonmuutoksen aikuisempaan lookiin.


351649.jpg
"Tänään tyttäreni Keisha palasi takaisin kotiin. Hän on nyt neljäs perijä. Ja toivon että hänestä tulee onnellinen. Odotan innolla huomista, sillä silloin näen hänen miesystävänsä. Toivottavasti tämä mieshenkilö on komea. Haluan komeita/kauniita lapsenlapsia". Päiväkirja oli Uskon mielestä kiva keksintö.


351651.jpg
Seuraavana päivänä, Keisha soitti miesystävälleen Pirkalle, ja pyysi tätä käymään. Kun he näkivat toisensa, koko maailma pysähtyi ja he juoksivat hidastetun juoksun toistensa luo. Iloinen yhteennäkeminen. Keisha kysyi Pirkalta voisiko tämä muuttaa taloon.


351653.jpg
Pirkka suostui, ja hän koki myös muutoksen aikuisempaan lookiin. Hänestä tuli komea noiden hiusten myötä. Keisha rakastui noihin hiuksiin.


Ensijaksossa syntyy viides sukupolvi. Onko Keishan ja Pirkan elämä onnellista, ja niin täydellistä kuin tuleva isoisä Usko olettaisi. Lue uusin jakso sitten. Ja kommenttia voi laittaa, ja kysyä linkitystä.