1.jpg
Toinin työpaikalle kaivattiin nuoria työntekijöitä, jonka seurauksena nämä vanhemmat sukupolvet saivat potkut. Toini kuuloi näihin erotettuihin. Hän masentui suuresti tästä teosta.


2.jpg
Onneksi Toinilla oli kuitenkin mies, joka rakasti häntä niin myötä kuin vastamäessäkin.


4.jpg
Tällä miehellä oli kuitenkin virtsarakonsäätelyn kanssa ongelmia.


5.jpg
Vaikka kuinka Mata yritti, hän ei tuntenut itseään Asian äitinä. Asiassa oli jotakin mistä Mata ei pitänyt.


6.jpg
Maankaivaminen oli Matan salainen intohimo. Siitä ei tiennyt kukaan.


7.jpg
Ilkeä äitipuoli Mata halusi oman lapsen, jonka avulla Asia jäisi varjoon, eikä kukaan enää huomaisisi sitä.


8.jpg
Asian syntymäpäivillä, Asia sai kuitenkin paljon huomiota, ja rakkautta sukulaisiltaan. Paitsi Matalta.


9.jpg
Kuten jo kirjoitin viime osan kommentteihin, Asiasta kasvoi jotain niin suurisilmäistä kuin vain voi olla. Muuten hän on kaunis taapero, nuo silmät tuovat vain enemmän persoonaa häneen.


10.jpg
Yleensä voisi luulla että tuollaista persoonaa ei unohdettaisi, mutta niin Asialle. Hänet unohdettiin moniksi tunneiksi. Voi pikkuista.


12.jpg
Ilkeän äitipuolen Matan toive oli käymässä toteen. Hän oli raskaana! Vihdoinkin hän saisi ikioman lapsen, josta tulisi hänen toiveekseen kauniimpi ja pieni silmäisempi kuin Asia.


13.jpg
Maanantaiaamuna Filip löysi oman kuvansa lehdestä. Lehdessä oli juttu tulevasta maajoukkueesta, ja joukkueen kokoonpanosta löytyi myös Filip.


15.jpg
Vaikka Mata rakasti ajatusta omasta lapsesta, hän pelkäsi kovasti että lapsen myötä, häviäisisi hänen vapauteensa kuin lintu linnunhäkistä. Hän ei pystyisi enää ehkä toteuttamaan itseään.


16.jpg
Onneksi Asia toteutti itseään Matankin puolesta.


17.jpg
Ennen kuin lapsi syntyisi, Filip halusi mennä naimisiin Matan kanssa, että lapsi saisi kauniin Bloomin sukunimen. Tästä taka-ajatuksesta hän ei kertonut Matalle.


18.jpg
Mata oletti hän voisi raskauden aikana olla kuin porsas.


19.jpg
Ihana paikka synnyttää, en voi muuta kirjoittaa.


20.jpg
Naapurinkin tyttö oli seuraamassa tuota sim-elämän ihmettä.


21.jpg
Jälleen kerran taloon syntyi tyttö! Tytöstä tuli tummaihoinen, siniharmaasilmäinen, ja ruskea tukkainen. Nimeksi tyttö sai Alice.


22.jpg
Kukaan ei huomannut Asian kasvua. Kaikki olivat niin keskittyneitä uuteen vauvaan.


24.jpg
"Haluan lisää lapsia, kulta! Paljon! Sellainen 20 lasta voisi olla ihan sopiva määrä. Luulisin," Mata totesi, ja kertoi haaveestaan miehelleen, joka sai paljon intoa tuosta haaveesta.


25.jpg
Intohimon uhri, Matan maha se kasvoi. Hän oli toista kertaa raskaana :D


26.jpg
Toinen intohimon uhri, tässä tapauksessa Alice, kasvoi kauniiksi taaperoksi. Horoskoopiltaan hän on rapu, ja siitä Mata sai ideaksi ostaa lapselleen paidan, missä oli rapun kuva.


27.jpg
Filip oli hieman irstas. Hän joskus vain päätti mennä siivoamaan vessoja, ja kaiken lisäksi ihan vahingossa juuri silloin kun hänen vaimonsa oli kylvyssä.


28.jpg
Hakanin tultua töistä, saapui Viikatemies.
"En halua lähteä! Minulla on perhe elätettävänä, ei ole vielä minun aikani. ARMAHDA!!", Hakan anoi, mutta Viikatemies ei kuunnellut häntä, vaan vei mukanaan.


29.jpg
Toini ei aavistanut tästä ikävästä tapahtumasta mitään. Hän se vain nukkui. Ja osaksi nukkuminen onnistui vain ja ainoastaan unipillereiden takia.


30.jpg
Joskus kun Filipillä oli aikaa, hän luki vessassa satuja Asialle, ja Parisille. Kiva harrastus.


31.jpg
"Hmm. Näissä sipseissä on ilmiselvästi karvas maku, mutta pieni makeuden tunnekin. Ja tulisuus. Hei! Nyt tuli taas uusi maku suuhun!" Asia puhui itsekseen. Hän oli kova tyttö maistelemaan.


34.jpg
Aina siskoaan kiusaamassa. Vaikka Asialla, ja hänen äitipuolella ei ollut mitenkään erikoiset välit, niin Asialla ja hänen siskopuolellaan Alicella oli hyvät välit.


35.jpg
"Mä tahdon veivaa veivaa. Mä tahdon veivaa", Asia lauloi, ja mummo Toini soitti taustalla, ja hurrasi lapsenlapselleen.


36.jpg
Illalla käynnistyi Matan toinen synnytys, joka tuntui olevan paljon helpompi kuin edellinen.


37.jpg
Bloomin talo sai yhden tyttölapsen jälleen lisää ^^. Tämä lapsukainen on aivan samannäköinen kuin siskonsa Alice, mutta silmissä on jotain eroa. Lapsi sai nimekseen Audrey.


38.jpg
Aika kuluu nopeasti, nimittäin Asia kasvoi vihdoinkin teiniksi! Nuo silmät ovat niin mielenkiintoiset. Tavoitteeksi Asia sai tiedon.


39.jpg
Isyys näkyi Filipissä. Kiloja tuli lisään. Kenties isyys hermostutti häntä, ja hän söi sen voittamiseksi.


40.jpg
Joogaaminen oli Filipistä kivempaa, ja tuntuvampaa kuin kuntosalilla käynti. Kun hän joogasi, hän tunsi tsensä joutseneksi. Välillä taas gebardiksi, grurr.


41.jpg
Tämä anoppi-vaimo suhde on nykyään todella hyvä. He eivät enää tappele, eivät huuda toisilleen eivätkä hauku toistensa ruokia. Lapset ovat lähentäneet heitä.


42.jpg
Toinen lähentäjä lapsi, Alice kasvoi lapseksi! Hän on kaunis.


43.jpg
Kun Asia oli nähnyt pikkusiskopuolensa kasvun, hän oli tyytyväinen, ja päätti lähteä yliopistolle, etsimään elämänsä rakkautta, ja parempia arvosanoja.


44.jpg
"Hei hei Asia. Mummi rakastaa sinua pärjäile!"

Tämä osa päättyy nyt tähän, ja ensi osassa on lasten kasvua (taas) ja nähdäänkö saapuuko Viikatemies hakemaan Toinin hänen miehensä luo. Lue, niin saat tietää. Kommenttia saa laittaa, ja kysellä asioita :>