1.jpg
Talon uudistuksen myötä Toini päätti rakentaa äitiyslomansa ohella takan, jossa koko perhe voisi lämmitellä viileinä iltoina.


2.jpg
Noiden kahden ystävyys se vain syveni ja syveni. He olivat niin samanlaiset, ainoa ero oli se, että Parisilla oli valkoisemmat hampaat kuin Fergiellä.


3.jpg
Pahaa ruokaa. Hakan ei ollut hyvä kokki.


4.jpg
Väärin arvattu. Toini olikin raskaana. Vouh. Kyllä ilmeisesti vanhallakin parilla voi olla vielä voimia tehdä neljäs lapsi. Suloista.


5.jpg
Ikä teki raskaudesta rankemman kuin mitä se oikeasti oli.


6.jpg
Hakan piti sen sijaa hauskaa. Kaikista hauskinta hänestä oli keinua keinussa alusvaatteilla kello 7.07. aamulla. Lapset eivät päässeet usein keinumaan hänen takiaan.


7.jpg
Keinun sijaan Fergie päätti turvautua sanomalehteen. Sieltä löytyi kivoja sarjakuvia, paikallisuutisia ja kuolinilmoituksia joita Fergie luki pitkään ja hartaasti.


8.jpg
Felix se vain hehkui ja hehkui.


9.jpg
"Tämä raskaus on ihan pyllystä. En jaksa. Enkö voisi vain lopettaa tämän kaiken?" Toini mietiskeli, miettiliäs-ilme kasvoillaan.


10.jpg
Tultuaan koulusta Fergie oli hyvin onnellinen, koska oli ansainnut ensimmäisen kymppinsä, ilman äitinsä apua. Ihan itse. Vau.


11.jpg
"Kultipulti nuppuseni kukkaruukkuni suklaarasiani <3 Kohta meidän pikku lapsupaksukaksuraksukainen syntyy. Olen niin innoissani. Eikö Ernusti olisi ihana nimi? <33", Hakan jutteli Toinille ja mahalle.


12.jpg
Kilot Toini sai kuriin uusimman kuntolaitteensa avulla. Hän halusi olla iästään huolimatta hyvännäköinen mamma. Jolla ei olisi liika kiloja.


13.jpg
Liikuntayritykset eivät vain aina onnistuneet :/


14.jpg
Hakanin ja hänen isäpuolensa Pirkan yhdenyönillan-suhde oli vieläkin tuoreena Hakanin muistoissa, ja se vaikutti hänen käyttäytymistään omiin lapsiinsa. Voi Filipiä, kun hän ei vielä tajua kaikkea.


15.jpg
Kitaransoiton avulla päivä eteni hyvin reippaasti ja nopeasti. Niin nopeasti että lapset sattuivat aina silloin tällöin unohtumaan.


16.jpg
"NYT SE TULEE!! Tunnen kuinka lapseni tunkee itseään ulos minusta. KUOLEN. AAAA", Toini taisi ottaa synnytyksen vähän liian raskaasti.


17.jpg
Poika lapsi syntyi! Pojalla on ruskeat hiukset, harmaat silmät, ja äitinsä iho. Nimeksi poika sai Fern.


19.jpg
Illalla kaksoset kasvoivat. Tässä nyt ensimmäisenä Filip. Hän on komea nuorukainen :D


20.jpg
Ja tässä hänen komea veljensä Felix, joka on sangen mielenkiintoisen näköinen tuon kauneuspisteensä kanssa.


21.jpg
Postimiehet osaavat olla outoja, varsinkin tuo Melapää.


22.jpg
Kaksoset pitivät toistensa seurasta, ja heillä oli aina hauskaa. Kahdestaan. Ilman Fergietä. Fergie oli kirjaimellisesti outside.


23.jpg
Oli Fernin vuoro kasvaa. Mutta millainen hänestä kasvaa?


Lue ensi jakso, jossa selviää lapsien kasvu teineiksi, ja ehkä paljastuu tuleva perijä, joka voi olla monille ihmetys. Minulla on siihenkin omat syyni x> Kommenttia saa ehdottomasti laittaa! :D