1.jpg
Tässä osassa on tiivistettynä Hazen elämää. Hazen kihlattu Lehtori osti Hazelle hienon, ja myös todella kalliin talon.


2.jpg
Tässä on Haze. Hän on kaunis, mutta yksi syy miksi en tehnyt hänestä perijää oli tuo leuka.


3.jpg
Vielä komeampaa komeampi kihlattu, Lehtori. Hän oli onneissaan saatuaan todella kauniin naisen, joka pystyi rakastamaan häntä, vaikka ulkonäkö olikin vähän.... mielenkiintoinen.


4.jpg
Talossa oli nuoren parin muutettua outo vuokralainen. Komea, mutta todella salaperäinen. Miehen nimi oli Jake.


5.jpg
Siskonsa tavoin, myös Haze hankki koiran. Mutta se ei ollut mikään rotukoira, joka tulisi käymään koiranäyttelyissä. Se oli aivan tavallinen koira, nimeltä Kinuski.


6.jpg
Mitäs tämä on? Joku oli hankkinut tontille tuollaisen kasvin, ja nyt Lehtori typeryydessään meni, ja yritti iskeä tuohon kakkuun. Ei ei!!


7.jpg
Ainoa talossa joka ei surrut tapahtunutta oli Jake. Hänellä oli naamallaan salaperäinen hymy. Voisiko hän olla tuo murhaaja, joka hankki kasvin?


8.jpg
Murhaaja, tai ei. Taka-ajatuksia Jakella oli ainakin. Hän iski heti sormensa Hazeen. Ja Hazella oli vielä sormuskin nimettömässä! Häikäilemätöntä toimintaa.


9.jpg
Jake lumosi Hazen, ja Haze unohti vanhan miehensä, heitti sormuksen ikkunasta ulos, ja siirtyi eteenpäin. Uuteen elämään Jaken kanssa.


10.jpg
Illan myötä, Haze katseli nimetöntään, ja totesi sen näyttävän tyhjältä. Niinpä hän sitten kosikin Jakea, ja Jake se suostui.


11.jpg
Lapsukaiset olivat tervetulleita taloon. Haze halusi paljon lapsia, Jake taas.. hän ei suostunut kertomaan. Hoiti vaan hommansa ja lähti lukemaan lehteä.


13.jpg
Hommat tuli hoidettua oikein. Haze oli raskaana! Vihdoinkin.


14.jpg
Tuo mahankasvu tilaisuus ei kiinnostanut Jakea. Hän luki mielummin lehdestä pörssitilastoja.


15.jpg
Illalla hän nousi toimintaan, tuo salaperäinen hymy kasvoillaan. Tuossa miehessä oli jokin vialla.


16.jpg
Tuhooja, terroristi, murhaaja, ostoskanavan katsoja?!! Olisiko Jake todellakin niitä kaikkea?


17.jpg
Joskus Jake saattoi viettää kokoillan tehdessä ruokaa. Se oli hänestä hauskaa, koska hän sai pitää puukkoa kädessään ja iskeä sitä tomaatteihin. Hänen silmissään näkyi nautinto.


18.jpg
Hazenkin silmästi loisti nautinto, kun hänen vatsa kasvoi.


19.jpg
Ruokaa, ruokaa, ruokaa. Ei mitään muuta. Hazesta tuli kamala syöppö. Ruokaa, ruokaa ruokaa. Ei mitään muuta.


20.jpg
Jakesta paljastui myös isällisä piirteitä. Vai yrittikö hän vain salata todellista luonnetta? Kukaan ei tiedä. Ja Haze ei osannut epäillä mitään.


21.jpg
Nyt se sitten syntyyyyy.


22.jpg
Ensimmäinen lapsokainen joka syntyi sai nimekseen Kylie. Harmaat silmät, ja ruskea tukka. Ja isänsä iho. Tuosta ihosta tulee mieleen tappaja.


23.jpg
Toinen pienokainen, joka makaa Hazen käsivarsilla sai nimekseen Kairi. Ihan samannäköinen kuin siskonsa, ja mysteerinen isänsä.


25.jpg
"Kirottu nainen!! Sanoinko minä että haluan kaksi lasta??! Halusin vain yhden. Ja senki piti olla poika. Ja mitkä nimivalinnat, oletko ihan idiootti. H*o*a!!"



26.jpg
Tuo salaperäinen kasvoi ilmestyi taas tontille. Mutta kuka joutui uhriksi?


27.jpg
Voi kyllä. Kasvin toinen uhri on HAZE BLOOM. Seuraavana päivänä ilmestyi päivän sanomalehti, otsikolla: "HAZE BLOOM ON TAPETTU KYLMÄSTI JA RAAASTI. Kuka on hänen tappajansa, kuka voisi tappaa tämän suloinen perheenäitin? Silminnäkijät, tai itse pääsyyllinen, ilmoittaudu poliisille"


28.jpg
Talon valvontakamera paljastaa että Jake on syyllinen. Hän tappoi ensiksi Lehtorin, että saisi Hazen. Ja nyt hän tappoi Hazen, koska hän ei osannut synnyttää oikeanlaista lasta. Miten Hazen pikkuvauvat selviävät hänen kanssaan? Kuolevatko hekin, että Jake saisi lisää tyydytystä.

No ei vaan. Sosiaalitäti haki lapset, koska Jake osottautui alkoholistiksi. Kylie ja Kairi pääsivät kivaan sijotusperheeseen, ja nyt Kylie on teini ja Kairi on vielä lapsi.

Ensijaksossa taas perijä Bloomin perheen elämää. Lue, ja näet lasten kasvua, ja jonkun muunkin. Kommenttia saa laittaa ^^