351663.jpg
Vihdoinkin myös Usko pääsi viettämään vanhuuden päiviä. Hän oli hyvin onnellinen vanhettuaan, eikä miettinyt miltä näytti, toisin kuin Bijoy.


351664.jpg
Kun Keisha halusi romanssia taloon, ja kenties myös pikkuisia vauvoja, Pirkka se katseli mielummin televisiosta pesäpalloa, kuin harrastaisi liikuntaa vaimonsa kanssa.


351665.jpg
Puute sai Keishan harhautumaan naapuriinsa Jariin. Hän piti Jaria komeana, ja hyvin tyylitajuisena, sillä Jari käytti samaa paitaa mitä Usko oli joskus nuorempana käyttänyt.


351667.jpg
Jari ja Keisha siirtyivät stadiin jatkoille. Pystytte näkemään kuinka innoissaan Keisha oli treffeistä, tai ainakin Jarin namupepusta. Treffeistä tuli oikea menestys. Oikeat unelmatreffit!


351668.jpg
Ilta, tai oikeastaan yö, päättyi valokuvauskopin kuvaussessioon. Tuon jälkeen Jari katosi mysteerisesti. Kukaan ei tiedä minne, miksi, milloin ja miten. Se oli suuri ihme.


351670.jpg
Toivuttuaan Jarin salaperäisestä katoamisesta, Keisha jatkoi normaalia elämäänsä siivoillen, kokkailen, kirjoja lueskellen ja radiota kuunnellen.


351673.jpg
Ja tottakai hän myös kävi töissä tienaamassa perheelleen rahaa. Elämä meni hyvin. Kukaan ei saanut tietää että Keishalla oli ollut juttua tuon mysteerisen naapuri Jarin kanssa.


351674.jpg
Kunnes Pirkka löysi rappusilta kukkakimpun, jonka Jari oli tuonut Keishalle. Pirkka repesi itkuun, mutta jostain syystä ei suuttunut Keishalle. Ehkä Pirkallakin oli ollut joku suhde johonkin?


351675.jpg
Todistaakseen uskollisuutensa, Keisha päätti vihdoinkin kosia Pirkkaa. Hän suostui.


351678.jpg
Vanhusten muotiruoka tänä päivänä on chilikeitto (vai mikä se on). Tulista, ja hyvää. Lähtee helposti pesussa, jos siis vaatteille on mennyt sitä.


351679.jpg
"Ei voi olla totta! Olen raskaana! Mutta en kai vai. Voi kyllä! Olen raskaana Jarille. Tai en voi olla Pirkalle raskaana, olen vielä neitsyt hänelle. Tai siis hän on vielä neitsyt. Voi poika rukka kun ei tiedä mitään tositoimista", Keisha totesi vessankäynti reissullaan.


351680.jpg
"Minä katsos olen vähän kuin Maria. Ja sinä olet Joosef. Tulihan Mariakin raskaaksi, ilman varsinaisia akteja. Ymmärräthän?", Keiska kysyi Pirkalta, joka ihmetteli silmät pyöreinä.
"Kyllä, sinä siis olet raskaana, ja meidän täytyy paeta naapurustosta, kun Kuningas Herodes tulee ja tappaa tulevan lapsemme?", Pirkka vastasi.
"Urpo"


351682.jpg
Bijoyn sosiaalisuus laskis yhtäkkiä, ja todella nopeasti. Hän sekosi.


351684.jpg
Onneksi paikalle saapui sosiaalipupunen, joka pelasti Bijoyn, ja tämän päivän. Bijoyn silmistä pystyi näkemään hullun katseen.


351685.jpg
Usko keksi Bijoylle tekemistä tultuaan töistä. Siinä kyllä sosiaalisuus nousi taas huipulle.


351686.jpg
Raskaana, tai ei. Töihin oli mentävä.


351687.jpg
Tultuaan töistä, Keisha tunsi tuon tunteen, mistä hänen äitinsä oli kertonut synnytysvalmennuksessa. Synnytys oli käynnistymässä, ja neljäs sukupolvi syntymässä taloon!


351694.jpg
Vaaleahiuksinen, tummaihoinen, sinisilmäinen poika syntyi taloon! Poika sai nimekseen Hakan. Johtuu Jari isän ruotsalaisesta taustasta.


351695.jpg
Onneksi Pirkka koki Hakanin omaksi pojakseen, ja antoi tälle rakkautta, ja sopivan lämmintä maitoa. Ei liian kuumaa, eikä liian kylmää. Juuri sopivaa.


351700.jpg
Keisha päätti viimeinkin viedä Pirkan poikuuden. Raskaan työpäivän jälkeen ihme kyllä heissä molemmissa oli vielä puhtia tuollaisiinkin hommiin. Ehkä työ ei ollutkaan niin raskasta, kuin mitä oltiin luultu.


351701.jpg
Lisää lapsia! Ja lisää vessanpöntön kuurausta!


351698.jpg
Vaikka Bijoy oli ammatiltaan kokki, silti hän jotenkin onnistui sytyttämään tulipaloja, ja polttamaan ruokia pohjaan. Uranvaihto voisi olla ihan viisas ratkaisu.


351702.jpg
Jostain syystä Keisha näytti ihan natsilta, joka saapui vastaanottamaan tulevan Hitlerin. Toivottavasti Hakanista ei kasva sellaista hulikaania.


351703.jpg
Ei. Hakanista kasvoi niin suloisen näköinen taapero kuin olla ja voi. Eikä hän muistata ollekaan setiään. Ja hän omistaa sentään ylähuulen, ja pienen nenän. Tästä voi tulla vielä suloinen pakkaus.

Ensijaksossa Hakanin kasvua, ja uuden lapsen syntymä. Tuleeko Keishalle synnytyksen jälkeinen masennus, ja syntyykö taloon vielä lisää lapsia, vaikkaa Keishasta lapsia on jo tarpeeksiLue, ja saat tietää.
Kommenttia saa laittaa, ja kysyä linkitystä ^^