355841.jpg
Iloinen uutinen! Kohta syntyy taloon uusi lapsi. Kenties kilpaperijä Hakanille? Hakan ei pitänyt yhtään ideasta, että hänen perijyytensä olisi uhattu.


355843.jpg
Tämän raskauden Keisha pysyi visusti kotona, eikä lähtenyt töihin.
"Minä lepään, ja te teette työt!"


359408.jpg
Pikkuruisen Hakanin ensimmäinen sana oli ukki. Usko oli ihan kikseissä, kun opetti lastenlastaan. Heistä tuli pian hyvät ystävät!


359409.jpg
Ystäviä tai ei. Uskon elämästä puuttui romantiikkaa, Bijoy oli hyvin kitsas, eikä suostunut mihinkään miehensä kanssa. Ainoastaan joskus iltaisin kun oli katsonut Kauniit ja Rohkeat Simit.


359411.jpg
Taas tuo viheliäinen ulosottomies. En pidä yhtään niistä.


359412.jpg
"Vauvaani et kyllä vie", Keisha totesi, ja meni piiloon jäteroskisjuttuun. Hän kuvitteli jopa että se olisi ollut hyvä ja huomaamaton piilo.


359413.jpg
Maha kasvoi taas. Ulosottomies ei onnistunut tehtävässään.


359414.jpg
"Mikä meininki??!!". Bijoy oli olevinaan niin nuorekas, ja nuori, toisin kuin tuo lastenhoitaja. Lastenhoitaja näytti olevan vähän kateellinen Bijoyn "trendivaatteista".


359415.jpg
Kesken aamun kylpyreissun Keisha tunsi kovat poltot vatsassaan. Ne olivat paljon pahemmat kuin Hakanin aikana. Lapsi halusi ulos maailmaan.


359419.jpg
Vaaleaihoinen, vihreäsilmäinen, ruskea tukkainen tyttö lapsi syntyi maailmaan! Tyttönen sai nimekseen Haze, koska hänellä oli ruskeat hiukset.


359420.jpg
Samana päivänä tapahtui myös lisää iloisia tapahtumia. Nimittäin Hakan kasvoi lapsukaiseksi. Niin suloisen näköinen, ja hänellä on jopa tuo ylähuulikin, mitä yleensä talon poikalapsilla ei ole ollut.


359421.jpg
Pirkan mielestä lapsen syöttäminen oli todella helppoa. Suuhun tähtäämisessä oli kyllä vielä vähän harjoittelemista. Pikkuruinen Haze oli kokoajan nälkäinen, eikä Pirkka tajunnut mistä se johtui.


359422.jpg
"Minä ja Usko muutamme Stadiin. Haluan sinne. Trendikkyyden keskelle. Ja sitä paitsi. Täällä talossa on aivan liikaa porukkaa. Enkä pidä olohuoneen tapeteista", Bijoy kertoi Keishalle.


359424.jpg
"Jääkää kuitenkin häihimme", Keisha ehdotti.
"Sen me teemme tyttäreni. Sitten me lähdemme. Ja otamme sänkymme mukaan. Se ei jää teille", Bijoy sanoi, ja he halasivat.


359425.jpg
Kun oli naimisiinmenon aika, Pirkka katsoi jälleen kerrän pesäpallomatsia, eikä kuullut kun Keisha huusi pihalta. Televisio oli Pirkan elämä.


359427.jpg
Häät. Todella innostunutta porukkaa. Keishan puku oli uusinnut Gukkin muotia, ja kaikilla kuuluisilla julkkiksilla oli sellainen. Kuten Paris Hiltulla, Viktoria Bekhammilla, Jenniphe Lopehilla.....


359428.jpg
"Ihanaa äiti, kun sinä ja isä menitte naimisiin. On niin ihanaa että olette nyt virallisesti yhdessä. Rakastan teitä", Hakan sanoi äitilleen ja he halasivat. Keisha yritti salata kasvoiltaan salaisuuden ilmeen. Jos vain Hakan tietäisi todellisen isänsä.


359430.jpg
Ennen lähtöä Bijoy meni lapsenlapsensa Hazen luo, otti hänet syliinsä, ja lupasi soitella, ja lähettää syntymäpäivä ja joululahjoja. Häihin hän lupasi myös tulla.


359433.jpg
Talo etsintä alkoi, ja loppui samantien. Stadista löytyi täydellinen trendikkyyden mesta, ja siellä asuivat kaikki trendikkäät vanhemmat ihmiset. He ostivat kartanon sieltä, jossa oli 45 huonetta, 2 uima-allasta, ja jalkapallon kentän kokoinen terassi.


359434.jpg
Kun isovanhemmat olivat lähteneet, Hakan puhkesi hymyilemään. Hän oli tavallaan iloinen, että isovanhemmat olivat lähteneet.


359437.jpg
Sillä nyt hänen ei tarvisisi enää nukkua pihalla, vaan hän saisi vihdoinkin ikioman huoneen talon SISÄLTÄ, jossa olisi ihana sänky ja muutenkin olisi niin lämmintä.


359442.jpg
Äitiys ei ollut muuttanut Keishan luonnetta. Hän oli yhtä iloinen, lapsellinen ja nuoruutta täyttä oleva äiti. Elämä oli täydellistä, mutta Keisha halusi kokea vielä suuria seikkailuja.


359446.jpg
Vihdoinkin Haze kasvoi taaperoksi. Tuo tyttö on jotain... En tiedä mitä, kenties tuleva perijä? Paha sanoa, Hakankin on komea.

Ensijaksossa molempien lapsien kasvua teini-ikään, ja uusi perheenjäsen. Kenestä tulee perijä? Voit nyt jo kertoa ihmeessä mielipiteesi :D Lue uusin osa, kun se ilmestyy, ja saat tietää. Kommenttia saa laittaa ja kysyä linkitystä.