Viime jaksossa Josh meni naimisiin unelmiensa naisen Venlan kanssa. He saivat tyttären, Bambin, ja nyt Venla odottaa heille toista lasta.


315352.jpg
Bambin jätöksien siivoaminen oli Joshista vastenmielestä, mutta jonkunhan oli pakko tehdä se.


315353.jpg
Siivoaminen ei kuitenkin auttanut Joshia pudottamaan liikakiloja. Venlan palkalla ostettiin taloon tuollainen kuntolaite, ja sen avulla Josh pääsi unelmapainoonsa.


315354.jpg
Raskaus veteli viimeisiä hetkiä, ennen kuin lapsi tulisi. Myös Venla veteli viimeisiä. Raskaus oli hyvin raskas, paljon raskaampi kuin Bambin aikainen raskaus.


315355.jpg
Josh sai ylennyksen. Hänestä tuli professori. Ja niillä rahoilla ostettiin Ulla-pyörän tilalle mönkijä. Venla olisi halunnut punaisen, mutta ei ollut kuin sinisiä.


315356.jpg
"Kulta, lapsiveteni tuli!!! Vauva syntyy. NYT!" Venla huusi, mutta kukaan ei kuullut. Josh oli töissä, ja Bambi nukkui syvää unta.


315357.jpg
Ja niin käynnistyi Venlan toinen synnytys.


315359.jpg
Toinen tyttö. Ja ihan samannäköinen kuin siskonsa Bambi. Tyttö sai nimekseen Bijoy (ei sitten tule siitä Hamtaron Bijoysta x>).


315361.jpg
"Minä laittaudun kauniiksi, jotta Josh huomaisi minut, eikä kiinnittäisi huomiota näihin raskauskiloihini", Venla puhui peilille. Hänen pahin pelko oli että Josh ei huomaisisi häntä.


315363.jpg
"Haluan että lapset menevät yliopistoon. Erijuttu käyvätkö he sen läpi, kunhan vain menevät sinne", Josh kertoi Venlalle.


315364.jpg
Pikkuruisesta Bambista kasvoi kaunis lapsokainen.


315365.jpg
Kasvun myötä oli taloon tultava muutoksia. Kuten se että nyt piti rakentaa erillinen vessa. Bambi ei suostunut käymään perheen olohuonemakuuhuonekeittiö-tilan vessassa.


315368.jpg
"Rakastan sinua Erik!"
"Niin minäkin sinua Matti!"
Bambilla oli kivat leikit. Vanhemmat eivät kiinnittäneet pahemmin huomiota, rakkautta, joten Bambi päätyi leikkimään nukkejen kanssa. Tyttönukkeja ei löytynyt, joten tuossa nukketalossa oli vain homosuhteita.


315369.jpg
Toisiinsa Josh ja Venla kuitenkin kiinnittivät huomiota.


315370.jpg
Oli Bijoyn aika kasvaa. Hyvin samannäköinen kuin siskonsa Bambi.


315371.jpg
Venlan maha kasvoi kovaa vauhtia. Tämä raskaus oli todellakin helpompi.


315372.jpg
Kaikki muut olivat kiinnostuneita Bijouyn opetellessa puhumaan, paitsi Venla. Se oli hänestä tylsää. Bambi taas malttoi tuskin odottaa pääsevänsä opettamaan omia tulevia lapsiaan.


315373.jpg
Ei-sitten-yhtään-porsas tuo Bambi. Hänellä oli hyvin paha addiktio kakkusiin. Hän leipoi ja leipoi niitä, vaikka hänellä ei olisi ollut edes nälkä!


315375.jpg
Vihdoinkin Josh saavutti Hullun Tiedemiehen- tittelin! Sitä olikin jo odotettu tässä perheessä. Rahasta ei olisi pulaa, kiitos Josh.


315376.jpg
Myös Venla oli uransa huipulla. Raskaana tai ei, silti hän meni töihin. Hänestä oli kivaa pomotella muita ihmisiä.


315377.jpg
Bambi ei tykännyt ei sitten yhtään helikopterin äänestä. Aina kun hän ryntäsi pihalle halaamaan äitiään, halaus keskeytyi helikopterin takia.


315378.jpg
"Mitä tuijotat? Tuu ite tänne synnyttämään ja sitten voit kyllä irvistellä minulle jos haluat", Venla kirkui Joshille, sillä mies se vain kirosi synnyttävän vaimonsa.


315379.jpg
Jälleen tyttö. Tyttö nimeltä Bree Bloom.
"Tytöt on ihan hanurista", Josh totesi. Hän olisi halunnut pojan. Ikioman pojan, josta hän olisi kasvattanut kunnon fruittarin.


315381.jpg
Bijoy kasvoi kauniiksi. Hän ei halunnut pitää blondeja hiuksia, koska häntä aliarvioitiin niitten takia. Venla vei Bijoyn kampaajalle, ja hänen hiukset värjättiin ruskeiksi.


Ensijaksossa lasten kasvua. Tragediaa ja myös ehkä vähän romanssiakin. Lue uusi osa. Kommenttia saa laittaa, ja linkitystä kysellä :>