320796.jpg
"Kuule hottis. Jos sä olisit ovi, mä voisin paukuttaa sua koko yön", Bijoy sanoi Uskolle, ja yritti vihjailla jotain tällä sanonnalla, mutta Usko ei ollut ihan se viisain. Hän oli vähän palikka.


320797.jpg
Vasta kun he istuivat autossa, silloin Usko tajusi mitä Bijoy oli tarkoittanut tuolla sanonnalla. Ja mitä siitä voisi kenties myös seurata.


320800.jpg
Kaupungilla, hienossa ravintolassa Bijoy kaivoi rintataskustaan rasian. Sormusrasian. Mutta mitä Usko teki. Hän se vain kaivoi nenää. Ehkä se vain johtui jännityksestä.


320801.jpg
Treffit kruunasi valokuvauskoppi, ja romanttinen hulluttelukuva.
"Kylläpä minä olen komea"


320805.jpg
Vaikka treffit onnistuivatkin todella hyvin, Usko ei osannut iloita elämästä. Siihen asiaan puututtiin mielenmuokkaimella. Ja se toimikin. Ainakin melkein.


320807.jpg
Nimittäin Usko sai juustotavoitteen. Hän ei enää ajatellut muuta kuin juustoleipiä, juustoleipiä ja juustoleipiä. Juustoleivät olivat hänen elämänsä. Ainoa ongelma tuossa tavoitteessa olivat liikakilot.


320808.jpg
Bijoylla oli näitä ex-poikaystäviä. Treffit eivät olleet aina onnistuneet, ja nyt ne sitten kostautuivat. Postilaatikko täyttyi tuollaisilla haisevilla kirjeiltä.


320810.jpg
Onneksi Bijoy sai hallittua mielensä meeditoinnilla. Se oli hyvä keino rentoutua, ja ottaa rennosti. Siitä hän piti. Raivo katosi kuin lehmä navetasta.


320812.jpg
"Kulta, sinun pitäisi oppia tekemään juustoleipiä. Minä rakastan juustoleipiä ylikaiken. Mmmm, pelkkä ajatuskin on niin maukas ja ihana. Kyllä siis sinäkin olet", Usko kertoi.
"Älä selitä, et kuitenkaan välitä minusta", Bijoy nyyhkytti.


320814.jpg
Usko kuitenkin todisti että rakasti kihlattuaan.


320815.jpg
Ja Bijoyn paha olo todisti taas että pelehtiminen ilman ehkäisyä voi johtaa tuohon. Raskauteen.


320816.jpg
Taloon hankittiin toinen kissa. Prinsessa. Mutta ei se ollut jäämässä. Sillä oli vain yksi tärkeä tehtävä, sitten se lähtisi.


320817.jpg
Prinsessa ja Kuningas Arthurin piti saada poikasia että sukupolvi pääsisi jatkumaan. Josh oli ihan innoissaan tästä tapahtumasta.


320818.jpg
Bijoy oli innoissaan tulevasta lapsestaan.


320819.jpg
Ja Usko oli innoissaan kun vihdoinkin sai taideteoksensa valmiiksi. Se oli hänestä niin hieno, että se ripustettiin tulevaan lastenhuoneeseen, jotta lapset pääsisivät ihailemaan sitä. Ja ehkä myös lapsenlapsetkin.


320820.jpg
Haisunäätä kiusasi vanhaa Kuningas Arthuria. Ihme kissa kun ei pistänyt vastaan. Ja vielä kuningas. Bloomin valtakunta kärsi tästä suuren tappion ja nöyrytyksen.


320822.jpg
Kun Usko tuli töistä kotiin, hän toi mukanaan työ kaverinsa Johanneksen. Tuo kaksi ovat kuin kaksi marjaa, eikä sukua. Kenties Johannes on joskus vielä jonkun perijän mies? Kuka tietää.


320825.jpg
Pikkuruisia kissanpentuja syntyi. Se taas tarkoitti sitä että oli Prinsessan vuoro häipyä talosta. Josh kylmästi soitti eläintenhakupalveluun, ja pyysi että Prinsessa haettaisiin. Hei hei Prinsessa.


320828.jpg
Tuskaisa synnytys käynnistyi. Juuri silloin kun Bijoy oli menossa tekemään juustoleipiä rakkaalle miehelleen, ja ikälopulle isäukolleen.


320831.jpg
Josh kirosi Bijoyn, sillä Bijoy keskeytti hänen päivänokoset. Nyt koko päivä oli sekaisin, kun hän ei saanut nukuttua kunnon unia. Silloin Joshista tulee todella kärttyinen vanha ukkeli.



320833.jpg
Vihdoinkin ruskeasilmäinen lapsokainen! Ja tällä kertaa poika. Poika sai nimekseen Keith.


Ensijaksossa Keithin kasvua, kenties lisää lapsia jos Usko suostuu siihen, hänellä on niin kiire juustoleipien syömisen kanssa. Lue osa 6 silloin! Ja kommenttia saa ilman muuta laittaa!